MISLIMA I SRCEM SMO SA VAMA Anđušićeva poruka koja slama srce (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana i Real Madrida su četvrti put izašli na parket u četvrtini finala Evrolige, a meč u beogradskoj Areni protiče u senci tragedije koja se dogodila u sredu u Beogradu, u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

Neposredno pred početak meča, poruku ispred ekipa pročitali su Danilo Anđušić s jedne, a potom i Najdžel Vilijams Gos s druge strane.


- U ovom jezivom trenutku bola, saosećamo se sa svima koji su podneli nenadoknadiv gubitk i na parketu smo isključivo da bi se zlu reklo stop. Ova je utakmica isključivo u čast osam mališana i njihovog domara. Mislima smo i srcem sa svim njihovim porodicama - poruka je koju je jedva suzdržavajući emocije pročitao igrač crno-belih.

Nakon njihovog obraćanja je usledio minut ćutanja, dok je nakon istog parket bio prekriven cvećem koje su navijači bacili s tribina. Takođe, prisalice crno-belih su istakle i poruku "Udaljavanje od tradicije, vere i porodice, uvek ostavlja tragične posledice. Pokoj dušama svih nastradalih u OŠ Vladislav Ribnikar".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading