BILI SMO TRAGIČNI, A ONI KOMIČNI Trener Partizana poslao zanimljivu poruku posle plasmana u finale
Foto: Privatna arhiva/OSS


Odbojkaši Partizana plasirali su se u finale Superlige, pošto su u Beogradu pobedili ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:0 (25:20, 25:21, 25:21) u drugom meču polufinala.

- Zadovoljan sam što smo u finalu. Čestitao bih mojim momcima na igri i plasmanu u finale. Pre svega bih u stvari čestitao mom dobrom drugu i kolegi Aleksi Brđoviću na fantastičnoj sezoni. Ovo je njegova prva trenerska sezona, postigao je fenomenalne rezultate, bio je drugi u ligaškom delu, došao do polufinala plej-ofa i polufinala Kupa i za dlaku je mogao da igra finale. Želim mu da svaka sledeća sezona bude još bolja i uspešnija, naravno ne protiv Partizana, ali generalno - izjavio je Janić.

BILI SMO TRAGIČNI, A ONI KOMIČNI Trener Partizana poslao zanimljivu poruku posle plasmana u finale

Printscreen

 

 

Osvrnuo se i na igru svoje ekipe tokom polufinalne serije za koju je rekao da je bila tragična.

- Sa ovom zabunom - videli ste kolika je pauza bila, moglo je da se obije o glavu nama koji smo imali veliko vođstvo. Nije bilo kvaliteta, nije bilo ni zanimljivo za vas gledaoce, ali ajde da kažemo zadovoljni smo zbog finala. Kao trener znam da je svaka sledeća utakmica najbitnija. Tako ću se uvek truditi momke da pripremam. Mi živimo neki naš san, ovo je nešto što nismo očekivali ni mi sami. Dva trofeja u džepu i u finalu smo plej-ofa, nadohvat ruke nam je najbitniji trofej. To je fenomenalna stvar. Voleo bih da izdržimo, naporna je sezona bila strašno - istakao je Janić.

Dodaje da njegova ekipa mora da promeni pristup u narednim mečevima i da pokaže agresivnost od samog starta meča.

- Bore se momci, pokazali smo karakter hiljadu puta do sada, bukvalno hiljadu. Uvek je to gore, dole, nije lagano. Ali, pobeđujemo i osvajamo. Nek igramo i katastrofalno u finalu, a osvojimo titulu, svi će biti zadovoljni - zaključio je Janić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading