I SERGEJ MOŽE U HUMSKU Ovo su mogući rivali Partizana u plej-ofu
FK Partizan

Propustio je partizan fenomenalnu šansu da se ode direktno u osminu finala i sebi polakša život na evropsko proleće. Na ruku mu je išao i rezultat iz Klena ali nije uspeo da kod kuće iskoristi zicer protiv Slovackog pa će morati u plej-of za osminu finala Lige konferencije.

A, tamo ga čekaju trećeplasirani timovi iz grupne faze Lige Evrope.

Najzvučnije ime je svakako Lacio koji je posle poraza u Roterdamu i ludog raspleta u grupi pao u baraž za ligu konferencije iako su sva četiri tima završili sa istim brojem bodova.

Tu je i evropski veteran Braga koji je ispala u grupi sa dva Uniona, kao i turski šampion Trabzon koji je bez Evrope ostavio Crvenu zvezdu. Mogući rival je i Karabag.

Potencijalni protivnik je i Partizanov letošnji dželat iz kvalifikacija za Ligu Evrope, kiparski AEK iz Larnake. Na papriu, kao dva najlakša rivala izgledaju norveški Bode i moldavski Šerif. Spisak mogućih rivala zatvara bugarski Ludogorec koji je u jakoj grupi sa Betisom i Romom zauzeo treće mesto iako je bio na pragu senzacije u Rimu i osvajanja drugog mesta kojim bi Vučicu poslao u takmičenje ispod.

Žreb za nokaut fazu Lige konferencija na programu je u ponedeljak, 7. novembra u 14 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading