PARTIZAN U MOSKVI Dva srpska kluba prihvatila pozivnice za Superkup u Rusiji
FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg

Partizan i Mega igraće Superkup Rusije u toku pripremnog perioda, krajem septembra! Četiri ekipe koje su se prethodnih godina takmičile u regionalnoj VTB ligi sada će organizovati Superkup tog takmičenja u Moskvi, a specijalne pozivnice za učešće dobili su Partizan i Mega. Beogradski timovi prihvatili su poziv i kompletirali listu učesnika. 

To znači da će između 22. i 25. septembra Partizan i Mega igrati na veoma jakom turniru u glavnom gradu Rusije, a imaće priliku i da osvoje trofej za koji inače nisu mogli da se takmiče. Naravno, trofej je daleko jer su rivali CSKA iz Moskve, Zenit iz Sankt Peterburga, Uniks i Lokomotiva - četiri najbolja tima Rusije. 

RAŽNATOVIĆ POSLAO JAKU PORUKU Kad je Jokić objavio da će igrati za reprezentaciju, rekao sam da će Srbija biti evropski prvak

Kostur turnira je takav da neće sve ekipe igrati međusobno, već će Partizan biti smešten u polovinu gde su Lokomotiva i Zenit, a Mega će odmeriti snage sa CSKA i Uniksom. Nakon što svaki tim odigra po dva meča biće organizovani susreti za treće mesto i finale, u kojem bi sticajem okolnosti mogla da se nađu i dva srpska kluba.

Podsećamo, Partizanu će ovaj jak turnir biti odlična provera pred sezonu, ali i poslužiti kao presek nakon niza prijateljskih utakmica u Španiji. Crno-beli će već 9. septembra igrati protiv Fuenlabrade, a do kraja turneje na programu su mečeve sa Huventudom, Barselonom i Manresom. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading