Vaterpolo utakmica bazen lopta
Shutterstock
Vaterpolo utakmica bazen lopta

Shutterstock

Vaterpolo utakmica bazen lopta, Foto: Shutterstock

Usijana atmosfera viđena je na utakmici mladih vaterolista Partizana i Vojvodine kada je došlo do verbalnog obračuna između roditelja igrača do 12 godina koji su igrali na današnjoj utakmici u Novom Sadu. 

Do komešanja je došlo zbog jedne sudijske odluke na koju su se žalili gosti iz Beograda, ali ni domaći im nisu ostali dužni pa je malo nedostajalo da se ova sportska priredna pretvori u opšti haos.

Srećom, prošlo je bez toga.

Komentari (4)

a naftagas?

22.07.2018 20:58

Njihovoj bahatosti nigde kraja, pa vi, dragi moji novosađani, samo i dalje navijajte na svoje Zvezde i Partizane i uživajte u pesmi "Pola Mađar, pola ustaša". Bilo gde da odu ponašaju se kao da je sve to njihovo i da im je pokojni bábá to ostavio. Samo Vojvodina, ništa više Srbija.

Roditelj

22.07.2018 22:20

Ako već prenosite vesti, proverite njihovu verodostojnost. Nije tačno da je došlo do rasprave među roditeljima protivničkih ekipa već između obezbeđenja i dela roditelja Partizana koji su hteli da se razračunavaju sa sudijom, a obezbeđenje ih je sprečilo u tome.

Posmatrac

23.07.2018 00:58

Potpuno pogresno napisano. Bili smo prisutni. Ovo je skandal, sudije su dovele do ovog incidenta sa svojim katastrofalnim sudjenjem sto im nije prvi put, sramota i bruka. Deca su ostala zbujena sa nacinom kako je sudjeno. Roditelji su reagovali jer su svi videli o cemu se radi. Onda je obezbedjenje napalo roditelja i onda su se svi ukljucili kako bi zatitili tog roditelja. Inace da kazem da su i blic i nsonline iznenada povukli ovu vest. Nekoga štite.

Slon

23.07.2018 16:44

Dodjite na bilo koji utakmicu Vojvodina I Partizana, pa sami procenita korektnost sudjenja. Sramota čemu učimo našu decu. Poslali smo ih da se bave sportom, da nauče da se bore, da jednog dana budu stub ovog društva, a onda ona na svojoj koži nauče da je pobednik onaj ko vara, namešta, ima dublji džep. Sramota i za Vojvodinu i za Srbiju