Srbija - Dominikanska Republika
fivb.org
Srbija - Dominikanska Republika

fivb.org

Srbija - Dominikanska Republika, Foto: fivb.org

Podmlađena ženska odbojkaška reprezentacija Srbije završila je učešće na Svetskom kupu u Japanu na devetom mestu, pošto je  u poslednjoj utakmici izgubila od Dominikanske Republike sa 3:1 po setovima je bilo 25:21, 25:22, 22:25, 25:17.

Pre sedam dana bio pred suspenzijom zbog dopinga, sada prvak sveta na 100 metara! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 22:38 Kristijan Kolmennovi je novi svetski prvak na 100 metara. Kristijan Kolmen, Foto: AP Photo/Petr David Josek Najbrži čovek današnjice je 23-godišnji Kristijan Kolmen. Amerikanac je novi svetski prvak na 100 metara - u finalnoj trci u Dohi ostvario je vreme od 9.76 sekundi, najbolje u sezoni, i ubedljivo nadmašio 37-godišnjeg veterana Džastina Getlina (9.89).

Dominikanska Republika je kontrolisala igru u prvom setu i osvojila ga bez većih problema. U drugom setu Srbija je povela 14:12, ali je tada usledio preokret pa je i taj deo igre pripao Dominikanskoj Republici.

U trećem setu viđena je rezultatska klackalica u kojoj se bolje snašla Srbija, da bi u četvrtom Dominikanska Republika potpuno razbila naše odbojkašice i privela meč kraju. Ana Bjelica bila je najbolja u našem timu sa 19 osvojenih poena, Mina Popović je takođe bila sjajna sa 15, a Jelena Blagojević se zaustavila na 10. Na drugoj strani dominirale su Betanija de la Krus sa 21 i Brajelin Elizabet Martines sa 20 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je turnir završila sa skorom 4-7.

BONUS VIDEO:

Mina Popović za Alo o teškom turniru i tituli