Vaterpolo utakmica bazen lopta
Shutterstock
Vaterpolisti Partizana pred početak derbija

twitter.com/officePartizan

Vaterpolisti Partizana pred početak derbija, Foto: twitter.com/officePartizan

Najveći derbi srpskog vaterpola u prvom kolu Regionalne vaterpolo lige koji je odigran na Banjici završen je nerešenim rezultatom 10:10. Na startu utakmice Zvezda je igrala bolje, vodila sa 4:2, ali je od tog trenutka usledila velika serija Partizana.

Kovač očekuje pozitivan rezultat protiv Češke!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 20.09.2019. 19:51 - 20.09.2019. 20:44 Odbojkaši Srbije u subotu od 17.30 igraju protiv Češke meč osmine finala na Evropskom prvenstvu. Slobodan Kovač i odbojkaši na okupljanju reprezentacije, Foto: Alo! V.Marković Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je da u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Češke očekuje pozitivan rezultat.

Crno - beli poveli su 9:5 i činilo se da će pobediti u prvom derbiju ove sezone. Međutim, usledio je tada veliki pad u igri Partizana, Zvezda je počela da pogađa i na dva minuta do kraja uspela da izjednači na 10:10. Do kraja meča rezultat na semaforu se nije menjao.

PROČITAJTE JOŠ:

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je Radović sa četiri gola, dok su kod Partizana, Radanović i Radonjić postigli tri.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana