Srbija prvak evrope odbojkaši
EPA Yoan Valat
Srbija prvak evrope odbojkaši

EPA Yoan Valat

Foto: EPA Yoan Valat

Srbija je u finalu posle preokreta povedila Sloveniju 3:1 i osvojila treće zlato.

Pročitajte još:

Portal Klix.ba o šampionskoj tituli Srbije piše pod naslovom "Odbojkaši Srbije razbili Sloveniju i postali prvaci Evrope", navodeći da su srpski odbojkaši uprkos lošem staru u finalu izdominirali u nastavku meča i da Slovenija nije pronalazila način da zaustavi raspoložene srpske igrače.

Hvratski Index.hr takođe piše o trećem zlatu Srbije na EP, dok podgoričke "Vijesti" navode da su "Slovenci pretili samo set i da je posle osam godina Srbija ponovo na krovu Evrope", ističući da je Srbija je potvrdila dominaciju u odbojci na Starom kontinentu, pošto su ovog meseca zlato na EP osvojile i odbojkašice Srbije.

Slovenci nisu mogli da se pomire sa porazom - Evo šta su uradili dok su "orlovi" slavili zlato (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 29.09.2019. 19:59 - 29.09.2019. 20:05 Srbija je u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj savladala Sloveniju (3:1) i osvojila odbojkaško zlato. Foto: AP Michel Euler Prvu meč loptu iskoristio je Petrić fenomenalnim servisom i inicirao veliko slavlje "orlova".

O uspehu "orlova" izveštavoa je i hrvatski portal jutarnji.hr koji je istakao da je "Srbija slomila Sloveniju i postala prvak Evrope", a pobedu naših odbojkaša ispratili su i crnogorski mediji pa je na aktuelno.me udarni sportski naslov "Srbija na krovu Evrope, Slovenija razbijena".

Bonus video: U Nišu oterali momka i devojku sa tribine jer navijaju za Partizan