Uroš Kovačević
AP/Michel Euler
Uroš Kovačević

AP/Michel Euler

Uroš Kovačević, Foto: AP/Michel Euler

Odbojkaš Srbije Uroš Kovačević, posle plasmana u finale Evropskog prvenstva, rekao je da je meč presudio početak petog seta.

Srbija je pobedila Francusku 3:2, a u odlučujućem setu izabranici Slobodana Kovača napravili su seriju od 5:0, koja je za domaćina bila nedostižna.

PROČITAJTE JOŠ:

"Presudilo je to kako smo počeli peti set. Bilo je stvarno prelepo igrati i pobediti Francusku usred Pariza. Neverovatan osećaj, ne može da se opiše rečima. Zadovoljan sam i ponosan na svoje saigrače, na ceo staf. Dali smo sve od sebe i to se isplatilo", rekao je Kovačević posle meča za RTS.

Uroš Kovačević

EPA/Yoan Valat

Uroš Kovačević, Foto: EPA/Yoan Valat

Aleksandar Atanasijević, najefikasniji igrač u timu Srbije sa 27 poena, istakao je da je ostavrena velika pobeda.

"Naš trener je imao pravao kada je pre utakmice rekao da ni sam ne zna kako ćemo igrati. Slušali smo šta nam je trener govorio, odigrali sjajan meč. Treba potpuno da zaboravimo ovu pobedu, jer nas čeka prelepo finale. Vidim da će biti naše publike, sve je spremno za uživanje", rekao je Atanasijević.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

Srbija će u nedelju od 17.30 igrati u finalu EP protiv Slovenije.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"