Japan - Srbija
twitter.com/FIVBVolleyball
Japan - Srbija

twitter.com/FIVBVolleyball

Japan - Srbija, Foto: twitter.com/FIVBVolleyball

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od domaćeg Japana 3:2 (21:25, 21:25, 25:20, 25:20, 15:6) na Svetskom kupu. Naše odbojkašice imale su dva seta prednosti, ali su na kraju ipak pretrpele peti poraz, a drugi uzastopni.

Slovenija nadvisila Poljsku i prošla u finale EP! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 23:06 Slovenija će u finalu igrati protiv pobednika drugog polufiala u kome se sastaju Srbija i Francuska. Slovenija - Poljska, Foto: cev.eu Odbojkaška reprezentacija Slovenije napravila je iznenađenje i plasirala se u finale Evropskog prvenstva.

Najbolja u reprezentaciji Srbije bila je srednji bloker Mina Popović sa čak 24 poena. Pratile su je Jelena Blagojević sa 14, Ana Bjelica sa 13 i Bojana Milenković sa 11 poena.

Francuzi agresivni na servisu, tvrdi i veoma je teško protiv njih!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 14:03 Srbija će sa domaćinom za finale igrati sutra od 21 sat u Parizu. Slobodan Kovač, Foto: cev Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim u meču polufinala Evropskog prvenstva protiv Francuske mora da ima jak servis i dobar blok ako želi plasman u finale.

Ovoga puta podbacile su Bianka Buša koja je meč završila sa dva poena, dok je Katarina Lazović koja je bila jedna od efikasnijih u prethodnim mečevima ovoga puta upisala samo jedan poen.

U ekipi Japana dominirale su Juki Iši i Juri Nabeja sa po 19 poena, dok je 14 upisala Aika Akutagava.

PROČITAJTE JOŠ:

Naredni meč odbojkašice Srbije igraju protiv Kine, a taj meč na programu je u subotu od osam sati po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO:

Mina Popović za Alo o teškom turniru i tituli