Alo! Sprint #35
Promo
Alo! Sprint #35

Promo

Alo! Sprint #35, Foto: Promo

U senci Mondijala u Rusiji, srpski klubovi kreću sa kvalifikacijama za evropska takmičenja. Prva je startovala Crvena zvezda, a njene dalje šanse komentariše bivši trener crveno-belih Miodrag Grof Božović. Crnogorski stručnjak posle višemesečnog ćutanja otvorio je dušu u razgovoru za naš magazin, uz zaključak da Zvezda do elitnog takmičenja može samo uz ogromnu sreću i da je, zapravo, njen najrealniji domet nastup u Ligi Evrope.

Transfer Kristijana Ronalda u Juventus je obeležio nekoliko poslednjih dana, a "Alo! Sprint" je napravio analizu - ko su pobednici, a ko gubitnici trgovine koja menja istoriju fudbala.

Pred nama je Evropsko prvenstvo u vaterpolu u Barseloni (16-28. jul), Srbija juri četvrtu uzastopnu titulu što je bio dovoljan razlog da porazgovaramo sa Andrijom Prlainovićem i Dušanom Mandićem.

Nismo zaboravili ni naše dame, vaterpolistkinje Srbije koje će, takođe u Barseloni, pokušati da se suprotstave znatno jačim evropskim selekcijama. Ovog puta predstavljamo našeg kapitena - Ivanu Ćorović.

I na kraju, u gostima nam je bila atraktivna srpska kajakašica Nina Džombeta koja priča o omiljenom sportu i zaljubljivanju...