Dejan Savić na balkonu Skuštine grada
Tanjug
Dejan Savić na balkonu Skuštine grada

Tanjug

Dejan Savić na balkonu Skuštine grada, Foto: Tanjug

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić i posle nekoliko dana od završetka Evropskog prvenstva puni novinske stupce hrvatskih medija, a sve zbog jedne rečenice i poteza nakon završetka utakmice za bronzu u kojoj pride naši "delfini" nisu ni igrali.

Naime, Savić je, nakon što su emotivno rastrojeni Hrvati posle neprebolnog poraza od Srbije smogli snage i pobedili Italiju za treće mesto, prišao šefu stučnog štaba "barakuda" Ivici Tucaku i izgovorio:

"Ja nisam video ovako nešto", preneo je selektor Hrvatske Savićeve reči koje su bar za trenutak zakopale ratne sekire između dve susedne zemlje.

Još jedan potez o kojem vredi pričati i dobro je što su Hrvati umeli da cene vrednost reči našeg selektora, koji je ovim potezom dodao ono malo što razlikuje šampione i pobednike na nekom sportskom takmičenju. 

Komentari (2)

vodolijax

02.08.2018 12:04

Mi Srbi poznati smo da volimo kad pobedimo Hrvate u bilo kojem sportu tim istim Hrvatima da se uvlačimo,a oni kad pobede pevaju o ubijanju Srba.

срба

03.08.2018 08:52

@vodolijax - Чувајмо ми своју људскост, како то и селектор ради. Њихову нељудскост оставимо њима, поједини ће се у њој угушити.