BAŠ LOŠE VESTI Oglasio se Šumaherov prijatelj: Nije ni blizu onog čoveka kojeg znamo
AP Photo/Thomas Kienzle

Sada se o stanju nemaćkog šampiona oglasio Džoni Herbert, nekadašnji vozač Formule 1. Britanac koji je vozio u Formuli 1 od 1989. do 2000. godine

- Kada je Ralf Šumaher radio za "Skaj Nemačku" vrlo često smo se sretali. Sada on mora da radi mnogo stvari za porodicu posle onoga što se desilo Mihaelu. Sazreo je, mnogo je drugačija osoba nego kada je bio vozač. Sada je dobro ljudsko biže. Mnogo se promenio jer je morao da se nosi sa situacijom oko brata - rekao je Herbert za "Gruver sport". 

Nedavno je francuski novinar Rože Benoa, Mihaelov blizak prijatelj, istakao da je 54-godišnji sedmostruki šampion F1 "bez nade", a Herbert je istakao da su ovo "užasne vesti". 

- Nikada nema novih vesti. Ono što znamo je da nikada ne dobijamo dobre vesti. Strašno je pomisliti da Mihael i dalje nije ni blizu onog Mihaela koga smo poznavali. To je jako tužno", rekao je Herbert pa dodao: "On bi digao svoj glas, uvek je bio jako svestan onoga što može i onoga što ne može da uradi. Njegov karakter je takav da vam je uvek sve pričao u lice, direktno. Setite se Belgije sa Dejvidom Kultardom. Bio bi jako dobar na televiziji - rekao je Herbert. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading