Momir Ilić
Foto: Alo/Marko Metlas

Obojica rukometaša su ostavila dubok trag i sa velikim uspeohom su nosili dres reprezentacije, što je prepoznato i zasluženo nagrađeno.

Aktuelni trener Vesprema je bio veoma ponosan posle dobijenog priznanja.

- Fenomenalan osećaj, da ovako budem nagrađen za sve što sam postigao u svojoj igračkoj karijeri koja je bila izuzetna i tu ću biti neskroman jer sam zaista ostavio jedan pečat na rukomet. Kada pogledam odakle sam krenuo i kako su mi počeci bili stidljivi u rodnom Aranđelovcu, a koliko velike stvari sam napravio - rekao je Ilić.

- Ono što me posebno raduje što sam na ceremoniji predstavljen u dresu Srbije iz 2012. godine što mnogo govori o tome koliko se ceni naš uspeh na međunarodnoj sceni i da bismo i mi trebali takođe i više da ga cenimo. Odigrao sam veliki broj utakmica u dresu reprezentacije, bio kapiten, a da nisam bio član nijedne nacionalne selekcije u mlađim kategorija potvrda je svega što čovek može da uradi posvećenim trudom i upornim radom - istakao je Ilić.

VELIKA ČAST ZA SRPSKE RUKOMETAŠE Ilić i Škrbić u kući slavnih

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

Isto tako je i bivši rukometaš Crvene zvezde i Barselone bio veoma ponosan na ovu veliku čast koja mu je ukazana.

- Velika čast i privilegija je biti u takvom društvu. Ovo je veliko priznanje ne samo za Momira i mene, nego i za srpski rukomet jer imati dva predstavnika u Kući slavnih koji su igrali u poslednjih 30 godina nije mala stvar i mnogo govori - kaže Šrbić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading