OGLASIO SE VESELIN VUKOVIĆ Slavni rukometaš otkrio sve detalje o incidentu sa sinom
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pre dve nedelje javnost je pogodila vest da je legendarnog rukometaša i kasnije trenera Veselina Vukovića (65), pretukao sin P.V. (35).

Napad se dogodio ispred Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj ulici, u Beogradu.

Navodno je tom prilikom Vuković odbio lekarsku pomoć.

Sada se olasio i advokat porodice Vuković koji je u ime rukometne legende i porodice negirao deo tog pisanja.

- Ova informacija je nepotpuna i samo delimično istinita. Delimično je istinita i to u delu da su se imenovana lica zaista kritičnog dana nalazila u ul. Drajzerova u Beogradu. Tačno je da je došlo i do verbalnog sukoba i bezazlenog gurkanja. Sve ostalo a vezano za nasilničko ponašanje aktera je neistina - stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Priznaje advokat Miloš Mucić da je došlo do incidenta, ali da su detalji potpuno drugačiji.

- Neistina je da je sin P.V.zadao udarce ocu Veselinu. Otac Veselin nije zadobio bilo kakve telesne povrede niti primio bilo kakav udarac od svog sina kritične prilike. Neistina je da je vozilo hitne pomoći bilo na licu mesta, ono nije ni zvano iz prostog razloga što povređenih u ovom događaju nije ni bilo. Sledstveno neistina je da je odbijena medicinska pomoć obzirom da nikakva medicinska pomoć nije ni zatražena a samim tim nije ni pružena od bilo koga.

OGLASIO SE VESELIN VUKOVIĆ Slavni rukometaš otkrio sve detalje o incidentu sa sinom

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

On je zatim istakao da je o tome informacije imala samo policija.

- Da se incident dogodio jedini koji su imali saznanja o njemu su RMUP PU Beograd i ovlašćeni javni tužilac, i niko drugi. Da nije bilo povreda mogu da potvrde ovlašćeni radnici MUP PU Savski Venac koji su od aktera događaja odmah nakon incidenta uzeli izjave, pa se sigurno sećaju da li je bilo ko od saslušanih lica imao telesne povrede ili se žalio da je povređen. Uostalom da je bilo vidljivih povreda, ovlašćeni radnici MUP su po zakonu bili dužni da ih zapisnički i konstatuj.

Advokat ističe da je plasiranjem pomenutih informacija oštećena kompletna porodica Vuković.

- Ovakvim neistinitim izveštavanjem i iznošenjem neproverenih informacija porodici Vuković a naročito Veselinu Vukoviću i njegovom sinu je povređena čast i poljuljan ugled koji ova porodica uživa u Gradu Šapcu. Veselin Vuković je poznat širom Srbije ne samo kao rukometaš i član čuvene ekipe „vanzemaljaca iz Šapca“ već i kao nekadašnji uspešni selektor muške rukometne reprezentacije Srbije. Njemu kao uglednom i časnom sportisti, ocu i suprugu, poštovanom i cenjenom članu društva smeta da se putem sredstava javnog informisanja iznose neistine informacije u vezi njegove porodice. Da se pisalo nešto o njemu samom on zasigurno ne bi reagovao, pa makar to bila i neistina, ali ovim tekstom narušen je ugled više članova njegove porodice i on to ne može i ne želi da dozvoli - stoji u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading