BRAVO, ZORANA, RADUJEMO SE I ČEKAMO NOVE MEDALJE Predsednik Vučić čestitao Arunovićevoj osvajanje bronze na Svetskom prvenstvu
Printscreen

Srpska strelkinja, Zorana Arunović obradovala nas je danas pošto je na Svetskom prvenstvu u Egiptu stigla do bronzane medalje u disciplini vazdušni pištolj sa razdaljine od 10 metara.

Ona je trećim rezultatom na Svetskom šampionatu ujedno ostvarila normu za Olimpijske igre koje se održavaju u Parizu 2024. godine.

BRAVO, KRALJICE Zorana Arunović "upucala" zlato na Svetskom prvenstvu

Inače, ovo je prva ostvarena kvota za srpski olimpijski tim. Prvo mesto pripalo je Kaiman Lu iz Kinee, dok je drugoplasirana bila čuvena Grkinja, Ana Korakaki.

Sve čestitke našoj Zorani Arunović na osvojenoj bronzi na SP u Egiptu i na ispunjenoj olimpijskoj normi za Olimpijske igre u Parizu! Dok se radujemo Vašem uspehu, čekamo nove medalje i pobedničko postolje na sledećim takmičenjima! Bravo, Zorana!

Predsednik Aleksandar Vučić je čestitao našoj strelkinji na ostvarenom uspehu. 

- Sve čestitke našoj Zorani Arunović na osvojenoj bronzi na SP u Egiptu i na ispunjenoj olimpijskoj normi za Olimpijske igre u Parizu! Dok se radujemo Vašem uspehu, čekamo nove medalje i pobedničko postolje na sledećim takmičenjima! Bravo, Zorana! - napisao je Vučić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Весна

17.10.2022 06:41

Све честитке срчаних и борбеној Зоранин,тако се бори за Србију.