SVEČANOST U SREMSKOJ KAMENICI U OKVIRU "DANA SPORTA" Uručene medalje i pehari budućim policajcima koji su se oprobali u različitim sportovima
Foto: MUP Srbije

Oni su u različitim sportskim disciplinama prikazali visok nivo sposobnosti i veština. 

-Svaki tim koji su činili budući srpski policajci igrao je za pobedu. Tokom "Dana sporta" mladi budući policajci prikazali su zavidan nivo sposobnosti, talenta, ali i fizičke snage i spremnosti. Naš ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin lično preduzima sve mere kako bi sport bio dostupan svakom policajcu i podržava sve aktivnosti koje će osigurati policijskim službenicima što bolje uslove za razvoj sportskih veština. Sport je značajan segment za pravilan razvoj policajca i shodno tome, na ministrov predlog je oformljena i Sportska jedinica. Pripadnici ove jedinice su u Roterdamu na policijskim igrama osvojili čak 10 zlatnih medalja a mnogi nižu zlata i uspehe i na svetskim i evropskim takmičenjima kao članovi srpske reprezentacije. Sport u policiji ćemo podići na još viši nivo, a naši mladi budući policajci imaju najbolje uslove za bavljenje sportom, država ozbiljno ulaže i računa na njih i ono što je najbitnije imaju priliku da uče i treniraju uz najbolje sportiste - rekao je pomoćnik ministra Vladimir Ilić.

SVEČANOST U SREMSKOJ KAMENICI U OKVIRU

Foto: MUP Srbije

 

U toku obuke polaznika 31.,32.,33. i 34. klase održana su takmičenja u malom fudbalu, odbojci, basketu 3h3, košarci i šahu, a danas su odigrane i finalne utakmice.

SVEČANOST U SREMSKOJ KAMENICI U OKVIRU

Foto: MUP Srbije

 

Centar za osnovnu policijsku obuku, nastavljajući bogatu sportsku tradiciju i ove godine je ogranizovao „Dane sporta“ obeležavajući tako sećanje na najbolje sportiste koje je iznedrila srpska policija.

SVEČANOST U SREMSKOJ KAMENICI U OKVIRU

Foto: MUP Srbije

 

Finalne utakmice budućih pripadnika policije pratio je i proslavljeni srpski reprezentativac u košarci Željko Rebrača, koji je uručio pehar i medalje pobednicima u košarci. 

SVEČANOST U SREMSKOJ KAMENICI U OKVIRU

Foto: MUP Srbije

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading