NASTAVAK DOMINACIJE CRVENE ZVEZDE Turbina jedina prati crveno-bele, ali uz meč više, Itaka neprepoznatljiva
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pogledajmo rezultate 7.kola:

1. SK BANJICA-Banjica SK CRVENA ZVEZDA-Beograd 1 : 5

2. SK RADNIČKI-Zvezdara SK PTT-Beograd 4 : 2

3. SK TURBINA-Vreoci SK BSKS NAPREDAK-Beograd 4½ : 1½

4. SK ITAKA-Beograd SK MIRIJEVO-Mirijevo 2½ : 3½

5. SK PARTIZAN-Beograd SK BEOGRAD-Beograd 3½ : 2½

6. SK LILA MA-Mladenovac slobodna

Banjica je očekivano izgubila od Crvene zvezde. Ipak, ostaje prvorazredno iznenađenje, jer je Petrekanović nadigrao Budisavljevića. Ipak ostali igrači Crvene zvezde su bili na nivou i doneli trijumf. Kotronias, Antić, Ivanov, Ristić i Mašić su zabeležili pobede.

Radnički Zvezdara je zabeležila još jedan trijumf i popela se u gornji deo tabele.Petrović, Mihić i Strungel su doneli taj trijumf pobedama, dok je jedinu pobedu za PTT ostvario Kocalo.

Turbina je odigrala derbi protiv BSKS Napredka, ali je zabeležila još jedan siguran trijumf. Maksimović, Milošević i Tasev su ostvarili pobede i zadržali korak za vodećom Zvezdom koja ima meč manje.

Itaka nastavlja da tone, odnosno nema još ni jedan nerešen ishod. Ovoga puta, nesavladiva prepreka je bila ekipa Mirijeva. Petrić je dobio Tomaševića i Škarić bez borbe i doneo pobedu Mirijevu. Jedinu pobedu za Itaku zabeležila je Ana Bagaš, talentovana kadetkinja.

I Partizan je zabeležio trijumf protiv Beograda. Draško, Jakovljević i Stojanović su pobedili za Partizan, dok je jedinu pobedu ostvario Biočanin za Beograd.

Crvena zvezda i Turbina sada imaju po 12, Partizan i Lila Ma po 9, Radnički Zvezdara 8, Mirijevo 6, PTT 5, Beograd i BSKS Napredak imaju po 4, Banjica ima 1 i Itaka 0.

U narednom kolu sastaju se: Crvena Zvezda-Beograd,Mirijevo-Partizan,BSKS Napredak-Itaka, PTT-Turbina, Banjica-Lila Ma.

Da podsetimo pored Romantičara, traži se još jedna ekipa koja napušta Premijer ligu u niži rang. Naravno pobednik lige odlazi u najjaču ligu Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading