JOŠ JEDNOM SMO CENTAR SVETSKOG SPORTA Beograd domaćin najboljim rvačima planete, ministar Udovičić poslao moćnu poruku
MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je povodom Svetskog prvenstva u rvanju čiji je Srbija domaćin istakao značaj organizacije još jednog velikog međunarodnog sportskog takmičenja u našoj zemlji na kome će Srbija ugostiti više od 800 najboljih rvača iz celog sveta iz 78 zemalja i još jednom dokazati da je Srbija danas sa razlogom zemlja koju prepoznaju po sportu. 

- Srbija je zemlja sporta, a kroz organizaciju međunarodnih sportskih smotri radimo na daljoj popularizaciji svih sportova, što je jedan od ciljeva i Svetskog prvenstva u rvanju – promocija ovog sporta, sportskog načina života, ali i naše Srbije. Verujem da će mnogi iskoristiti priliku da gledaju uživo naše, ali i najveće svetske rvače, i da će ovi šampioni podstaći najmlađe gledaoce da krenu stopama velikih, hrabrih i istrajnih sportista koji će se takmičiti u beogradskoj Areni na najvećoj svetskoj smotri jednog velikog sporta kao što je rvanje.

JOŠ JEDNOM SMO CENTAR SVETSKOG SPORTA Beograd domaćin najboljim rvačima planete, ministar Udovičić poslao moćnu poruku

MOS

 

 

Vlada Republike Srbije nastaviće da pruža punu podršku srpskom sportu  i ostaće do kraja posvećena unapređenju svih uslova kako bi Srbija i u budućnosti organizovala ovakva i slična takmičenja.

Organizacija ovakvih  važnih takmičenja nas dodatno motiviše i podstiče da nadmašimo sami sebe, i nivo domaćinstva dignemo za lestvicu iznad, da postavimo nove standarde i da budemo uzor drugima. Siguran sam da ćemo i ovoga puta uspeti u tome. Spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u rvanju je pravi način da poželimo dobrodošlicu najboljim svetskim rvačima, a našim sportistima da nastave tradiciju osvajanja medalja na velikim sportskim takmičenjima. Nastavićemo da pomeramo granice i iznova pokazujemo zašto je Srbija prepoznata od strane međunarodnih sportskih organizacija kao sjajan domaćin najvećih sportskih događaja - istakao je ministar Udovičić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading