SAMO BOD RADNIČKOM NA STARTU JADRANSKE VATERPOLO LIGE Remi Kragujevčana i Kotorana
SPD Radnički

Kragujevčani su loše otpočeli meč. Kotorani su u nekoliko navrata vodili sa četiri gola razlike - 6:2, 7:3 i 8:4.

Tek u trećoj četvrtini Radnički je zaigrao bolje, kako u odbrani tako u napadu, pa je treću četvrtinu završio samo sa golom manjka - 9:8). Međutim Kotorani su tri minuta pre kraja postigli gol, ali su Kragujevčani, ipak, uspeli da golovima Ćuka i Nemanje Stanojevića izvuku bar bod.obegli na dva gola ?vi?ka? (10:8).

Odmah zatim nadu Radničkom vratio je Miloš Ćuk, da bi do izjednačenja stigli početkom poslednjeg minuta preko Nemanje Stanojevića. Imali su šansu i da pobede, ali nisu iskoristili poslednji napad.

Narednu utakmicu Radnički igra sutra (petak), sa početkom u od 20.40 časova, a rival će mu biti evroligaš Jadran iz Splita, sa kojim će, takođe u Splitu igrati i u Ligi šampiona.

RADNIČKI – PRIMORAC 10:10 (2:3, 3:5, 3:1, 2:1)

SPLIT - Bazen: “Poljud”. Sudije: Copić (šibenik) i Prančić (Split).

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević 1, Janković, Ćuk 1, Krug, Ukropina 2, Panić, Toholj, Miličić, Lukić 3, Vrlić 1, Todorovski, Radulović 2. Trener: Stevanović.

PRIMORAC: Kralj, Drašković 1, Paunović, Gopčević, Mačić 1, Vukasović, Šekarić, Janović, Stanojević 3, Baštrica, Marković 3, Krivokapić, Isljamović, Vučković 1. Trener: Perović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading