VATERPOLISTI RADNIČKOG SLAVILI U DERBIJU Kragujevčani u gostima pobedili Crvenu zvezdu
Foto: SPD Radnički

Utakmica je potvrdila epitet derbija, igralo se čvrsto i borbeno. Kragujevčani su vodili sa pet golova razlike (4:9), ali su Beograđani uspeli da pet minuta pre kraja meča stignu na dva gola zaostatka (7:9), ali su do kraja obe ekipe postigle po gol i Radnički je ostvario važnu pobedu u borbi za odbranu titule, što će, svakako, biti vrlo teško, jer je Novi Beograd u snažnom naletu.

Veliki doprinos pobedi Radničkog dao je golman Lazar Dobožanov, koji je sa nekoliko efektnih intervencija sačuvao svoju mrežu, ali i motivisao saigrače da zadrže vođstvo i osvoje bodove.

U narednom kolu Radničkog dočekuje Vojvodinu (subota 19.30) časova, a u Ligi šampiona igraće 9. novembra u Kragujevcu, protiv mađarskog Ferencvaroša.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI 8:10 (1:2, 2:3, 2:4, 3:1)

BEOGRAD – Bazen: „Milan-Gale Muškatirović“. Sudije: Milović i Putniković.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Đurđić 1, Marković, Subotić 4, Milojević, Pješivac, Basara 1, Rađen, Vukićević 1, Gardašević, Trtović, Ivanović, Smiljević. Trener: Filipović.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević 1, Janković 2, Ćuk 2, Krug, Ukropina, Pljevančić, Toholj 1, Tanasijević, Lukić 2, Vrlić 1, Milutinović, Radulović. Trener: Stevanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading