UMOR NIJE BIO NAJVEĆI PROBLEM! Novak Đoković otkrio razlog loših partija protiv Zvereva i Karenja-Buste!
EPA

 

Novak Đoković će pokušati da se što pre oporavi pred US open.

Naš najbolji teniser poražen je od Pabla Karenja Buste u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju sa 1:2 (4:6, 7:6, 3:6). Nakon toga odustao je od miks-dubla sa Ninom Stojanović i ostao bez odličja.

UMOR NIJE BIO NAJVEĆI PROBLEM! Novak Đoković otkrio razlog loših partija protiv Zvereva i Karenja-Buste!

EPA

 

Bilo je evidentno da nešto nije u redu sa Novakom, a nakon duela sa Špancem, Srbin se obratio novinarima i otkrio o čemu se radi. Umor jeste postojao, ali su povrede bile presudne.

- Nadam se da fizičke posledice neće napraviti problem za US Open. Nemam jednu povredu, više ih je. To je nešto u vezi čega trenutno nisam siguran, ali se ne kajem. Moraš dati sve za svoju zemlju, normalna je stvar da daš sve što je ostalo u rezervi i pokušaš da doneseš bar jednu medalju - rekao je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Đoka

01.08.2021 00:04

Ti si naš heroj, bez obzira što nisi osvojio medalju za Srbiju, pokazao si koliki si patriota, kako se bori za Srbiju i ako si bio povređen i preumoran, nisi odustao, ali biće još lepih događaja, a i medalja koje ćeš ti osvojiti. Dovoljno je da si bez obzira na napornu sezonu odazvao se i sa čašćom otišao da braniš čast Srbije, nisi kao ovi bedni košarkaši okrenuo leđa svojoj zemlji. Tako se brane boje svoje zemlje.

Vladimir

14.08.2021 13:12

@Đoka - Kod Novaka su povrede vise u glavi i mora ih skloniti.Kisarkasi koji su otkazali Srbiji su beda.Kako je Doncic samo ginuo za Sloveniju a i neki drugi kosarkasi za svoju zemlju.

Vladimir

14.08.2021 13:14

@Đoka - Predhodnik ima pravo.Kosarkadi koji su odkazali su nasa beda.