U SUBOTU, 5. JUNA Sve o Beogradskom maratonu u specijalnom dodatku štampanog izdanja Alo novina
Foto: Alo/ilustracija

 

Svi ljubitelji trčanja i Beogradskog maratona u subotu jednostavno ne smeju da propuste štampano izdanje Alo novina. Sutra, u subotu, 5. juna, Alo Vam daje ubedljivo najbolji i najprecizniji dodatak na četiri strane u kom ćete moći da pročitate bukvalne sve o 34. izdanju Beogradskog maratona. 

Mapa maratona, režim saobraćaja, korona pravila, istorijat, zanimljivosti i još mnogo toga važnog Vas čeka u Vašem omiljenom listu. Zato sutra, svi na trafiku, i uživajte u čitanju o Beogradskom maratonu.

Alo media system je i ove godine medijski sponzor Beogradskog maratona koji se održava pod sloganom ,,Bez barijera“, a u sklopu učešća u ovom tradicionalnom danu u znaku sporta i zdravlja, pripremili smo razna iznenađenja, aktivnosti i poklone.

Naša muzička stanica nalazi se na Zelenom vencu i upravo će ona biti centar svega što smo pripremili za posetioce Beogradskog maratona.

Na ovoj lokaciji imaćete priliku da uživate u odličnoj muzici, mališani će moći da odmere snage u trčanju i osvoje lepe nagrade, a spremili smo i poklone za sve one koji dođu da se druže sa nama.

Vidimo se na maratonu!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading