LEBRON SPREMAN ZA VELIKU BORBU Svi znamo kakvu dinamiku donosi Jokić
Foto: EPA/EPA-EFE/ALLISON DINNER

Noćas smo saznali da će Los Anđeles Lejkersi biti naredni protivnici Nikole Jokića i Denver Nagetsa na putu ka velikom finalu NBA lige. Oni su izbacili Golden Stejt Voriorse posle sjajne serije u šest utakmica.

Saznali smo i da će se prvi meč serije igrati u noći između utorka i srede od 02.30 časova, a dobra vest za sve ljubitelje košarke u Srbiji jeste da će taj termin biti standardan kroz celo finale Zapada. 

SRBIJA NEĆE SPAVATI Poznato kada startuje bitka Jokića i Lebrona za finale NBA lige

Naravno, posle noćašnjeg meča, novinari u SAD nisu propustili priliku da postave pitanje najboljem igraču Lejkersa, Lebronu Džejmsu šta misli o Denveru i Nikoli Jokiću. 

I sasvim očekivano, Lebron je bio pun reči hvale za našeg najboljeg košarkaša, istakavši da će njegovom timu biti jako teško u seriji protiv Nagetsa. 

- Bili su prvi na Zapadu sa razlogom. Igraju sjajnu košarku tokom cele sezone i u seriju ulazimo sa velikim respektom prema njihovoj igri. Sjajno su vođeni od strane trenera, znamo kakvu dinamiku donosi Jokić, kao i Džamal Marej, naročito kada su zdravi. Ali nisu samo oni u pitanju, nego i ostali košarkaši. Sutra je dan kada ćemo se malo oporaviti, kada ćemo biti sa porodicama. U nedelju i ponedeljak se spremamo za meč, pokušaćemo da budemo na najboljem nivou protiv sjajnog tima - izjavio je Lebron Džejms.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading