Huligani šutiraju sudiju
Printscreen Twitter / Alex Dibbl
Huligani šutiraju sudiju

Printscreen Twitter / Alex Dibbl

Huligani, Foto: Printscreen Twitter / Alex Dibbl

Na humanitarnom fudbalskom turniru koji je održan u Novom Sadu, huligani su sa palicama upali na teren i pretukli navijača Zvezde.

Radi se o navijaču Zvezde iz Novog Sada koji je odjednom ostao sam na terenu. Na njega se zaletelo nekoliko momaka koji su gledali da ga udaraju dokle god imaju snage za to.

Jezive scene prestale su tek kada su primetili da je momak ostao bez svesti.

 

ШИРИТЕ ДАЉЕ! Поштовани Звездаши, Клуб навијача Црвене Звезде Нови Сад је узео учешће на хуманитарном фудбалском турниру који је одржан у нашем граду прошлог викенда. Наш клуб је скупио и приложио значајна средства која ће сигурно помоћи онима којима је помоћ најпотребнија.Но, и поред тога што је цела организација турнира имала виши и хуманитарни значај, једна група наоружаних нељуди, којој очито смета то што неко воли Црвену Звезду је прекинула овај, до тада, величанствени скуп. Овакав инцидент, који је претио да прерасте у тотални линч, изазвао је велики шок за гледаоце, међу којима је био велики број жена и деце. Толики степен исказане мржње, бестијалности и нетрепељивости подсетио је на нека давно прошла несрећна времена кроз која је овај град већ једном прошао. Овим путем желимо да истакнемо да пружамо апсолутну подршку организацији СрбиЗаСрбе, јер ни на који начин нису допринели да се овакав срамни чин деси.На крају, поручујемо свима да Клуб навијача Црвене Звезде из Новог Сада ниједног момента није позивао на мржњу према било ком симпатизеру или навијачу другог клуба, нити ће то икада чинити. Основани смо једино и искључиво ради афирмације спортских и традиционалних вредности, хуманитарне активности и љубави према Црвеној Звезди. Уколико то неко не може или не жели да схвати, нама је врло жао, али је сигурно да нас то неће зауставити у даљем раду.

A post shared by @ delijenavijanje on Jun 9, 2018 at 3:16pm PDT

Navijač Zvezde je zbog prebijanja čak nekoliko dana ležao u bolnici.

Što je još gore, na tribinama su se nalazile i neke žene s decom, tako da je još jednom zbog navijača upropašten sportski događaj.

Komentari (6)

No.1

10.06.2018 20:02

Pa ako je i dobio po labrnji. Uostalom neka ide u Beograd i navija za FK "Petokraku".Baš me interesuje kako bi prošli navijači Vojvodine u Beogradu, Dinama u Splitu, Mančestera u Liverpulu ili Bolonje u Rimu.

borko

11.06.2018 06:33

@No.1 - U pitanju je humanitarni turnir u organizaciji SRBI za SRBE! mogao se prijaviti ko god hoće da pomogne da se prikupi pomoć za ljude kojima je to potrebno.... pa makar došao iz Tadžikistana i navijao za tamošnj lokalni klub!

Mara

10.06.2018 20:28

Ne treba Srbima neprijatelj, ni Hrvat ni Musliman. Uskoro ćemo se sami pobiti!

voja

10.06.2018 21:13

Kako upste mozete da ih nazovete navijacima ovo ni zivotinje nerade 100 god robije javno suditi za primer u sto kracem roku pa da vidimo dali bi opet neko to isto ucinio ZAKON STROGO SPROVODITI U DELO

saj

11.06.2018 07:09

ukinuti nas fudbal pod hitno....

Blek

11.06.2018 08:40

Kakva hrabrost, kakvi junaci... Pozavideo bi im i sam Milos Obilic!