Orlovi
EPA/Dominik Angerer
Orlovi

EPA/Dominik Angerer

Mitrović i Ivanović slave prvi gol, Foto: EPA/Dominik Angerer

KRAJ. Srbija - Bolivija 5:1. Hvala vam što ste pratili prenos uživo na potalu Alo!

84' Nema više većih šansi ni na jednoj strani. Radonjić je u igri umesto Tadića.

81' Na terenu je i golman Rajković, Stojković je na klupi. Meč se polako privodi kraju, cilj je postignut - povraćeno je samopouzdanje pred let "orlova" u Rusiju.

68' GOOOOL! Evrogol Mitrogola, ovde je sve gotovo.

Umesto Mitra, u igru ulazi konačno i Aleksandar Prijović.

Orlovi

Alo/V. Zogović

Semafor sve kaze, Foto: Alo/V. Zogović

67' Tošić ide na klupu, Rukavina na terenu, po 47. put u dresu "orlova".

63' "Bomba" probuđenog Tadića sa 25 metara, umalo 5:1. Bolivija daleko bolje igra u nastavku. Grujić je zamenio Milinković-Savića.

55' Kostić je sve sam odradio, na kraju i šutirao pored gola. Imao je usamljenog Kolarova na drugoj strani kojem baš i nije bilo pravo što nije dobio upotrebljiv pas.

48' GOOOOL! Kampos je u lepoj kontri smanjio na 4:1. Apsolutni i jedini krivac za gol je Dušan Tadić koji je kao na malom fudbalu igrao odbranu. Plod njegove opuštenosti prvi je osetio golman Stojković.

46' Luka Milivojević ušao je u igru umesto Matića. Počelo je sa izmenama.

Poluvreme. Odlična igra Srbije.

42' GOOOOL! Bane Ivanović okončao je savršenu akciju u kojoj je učestvovalo nekoliko igrača. Defanzivac "orlova" poslao je projektil pod prečku.

36' Dve sjajne prilike za Srbiju - prvo je Matić sa tri metra pogodio prečku, a onda je i Mitrović petom prebacio gol. Bolivija jako loše reaguje posle prekida i to je danas najjače oružje Srbije. Sve prekide izvodi Ljajić.

23' GOOOOL! Mitrović još jednom, "bomba". Srbija kao da je znala kog protivnika da odabere za pripreme. Ljajić je ponovo asistent.

19' GOOOOL! Ljajić je lepo sačekao povratnu Tadića i Bolivija je po drugi put savladana. Dobro igra Srbija, međutim Bolivija je u ovom trenutku ekipa vrlo skromnih mogućnosti u Južnoj Americi.

16' Nema pravih prilika, "orlovi" bolji. I u ovom meču vidi se da su nam noge teške, što je već zabrinjavajuće ako se zna da za 48 sati ekipa putuje na Mondijal.

8' Srbija drži loptu u posedu, daleko je bolji rival. Južnoamerikanci se ne snalaze za sada. Inače, Mitroviću je ovo 14. pogodak za Srbiju, trenutni je rekorder po tome od igrača koji su u nacionalnom timu.

4' GOOOOL! Mitrović pogađa posle kornera koji je izveo Adem Ljajić. Bravo!

Utakmica je počela.

Evo i sastava: Stojković, Milenković, Ivanović, Kolarov, Tošić, Kostić, Ljajić, Matić, Milinković-Savić, Tadić, Mitrović. 

Kako su svi selektori poručili da će im ekipa koja bude igrala u generalnoj probi na pripremama nastupati i u prvom meču na Mondijalu, nema razloga da ne verujemo da je ovo Krstajićeva idealna postava za Kostariku.

Orlovi

Alo/V. Zogović

Orlovi, Foto: Alo/V. Zogović

Dobar dan i dobro došli na tekstualni prenos uživo utakmice Srbija - Bolivija na portalu Alo!

Orlovi

Alo/V. Zogović

Atmosfera ispred stadiona, Foto: Alo/V. Zogović

Ekipa Mladena Krstajića želi da popravi utisak u odnosu na bledo izdanje i poraz u prethodnom meču od Čilea (1:0), istina sa kombinovanim sastavom, i pobedom napravi pravu uvertiru za Mondijal na kojem "orlovi" startuju za osam dana.

Orlovi

Alo/V. Zogović

Biće dosta srpskih navijača, Foto: Alo/V. Zogović

Očekuje se da Krstajić na teren pošalje prvu postavu za SP, sa pretpostavkom da ista zaigra protiv Kostarike na startu turnira u Rusiji.

"Ključna je prva utakmica, moramo da se skoncentrišemo makskmalno kako bismo obavili posao, a onda je lakše u druge dve. Odlično poznajemo Kostariku, kao i Brazil i Švajcarsku", rekao je Dušan Tadić pred meč.