Engleska - Belgija
EPA/Martin Divisek
Engleska - Belgija

EPA/Martin Divisek

Engleska - Belgija, Foto: EPA/Martin Divisek

Belgija je u nezanimljivoj, da ne kažemo dosadnoj utakmici, uspela da savlada Englesku sa 1:0 golom Adnana Januzaja početkom drugog poluvremena, momka čiji su roditelji rođeni u Srbiji u mestu Istok na Kosovu i Metohiji.

Zahvaljujući njemu "crveni đavoli" imaju maksimalan učinak od devet bodova u grupi i kao prvoplasirana reprezentacija igraće u osmini finala protiv Japana. Engleska će kao druga ukrstiti koplje sa prvim iz grupe H, odnosno reprezentacijom Kolumbije.

 

Tunis je u drugom meču grupe G savladao Panamu sa 2:1 i ostvario prva tri boda, ali im to ne znači mnogo pošto će i afrička i centralnoamerička zemlja otići kući posle grupne faze.

21.50 - KRAJ UTAKMICE! Belgija je prva u grupi, Engleska druga, Tunis i Panam ispadaju!

21.47 - Velika šansa potom za Belgiju u finišu, ali nema promene rezultata. Posle velike gužve u kaznenom prostoru, sviran je faul u napadu.

21.45 - Englezi pritiskaju, ne daje im se tako lako prvo mesto, ali konkretnih akcija nema.

21.30 - Tunis preokrenuo protiv Paname i vodi 2:1, na meču Engleska - Belgija još nema promene rezultata.

21.05 - Goooooooooool! Belgija vodi 1:0. Strelac je Adnan Januzaj, momak čiji su roditelji poreklom iz Srbije, tačnije iz mesta Istok na Kosovu i Metohiji. Istog trenutka u Saransku Tunis je izjednačio protiv Paname.

 

21.00 - Počelo je drugo poluvreme na obe utakmice grupe G.

20.45 - Kraj prvog poluvremena na obe utakmice. Belgijanci i Englezi za sada bez golova, dok je Panama dala jedan Tunisu.

 

20.33 - Ups, stiže demanti. Panama vodi protiv Tunisa 1:0. Hoze Rodrigez šalje loptu u mrežu. Podsetimo, taj meč nema nikakav takmičarski značaj osim igranja za čast.

20.30 - I dalje nema golova na meču Belgija - Engleska. Na utakmici Panama - Tunis takođe se ništa ne dešava.

20.15 - Belgija je trenutno konkretnija, a "đavoli" su imali jednu šansu preko Mišua Batšuajija, loptu je sa gol linije izbacio Pikford... Pobunili su se Belgijanci misleći da je lopta prešla gol liniju, ali to bi pokazao sat arbitra Skomine time što bi zavibrirao na ruci. A to se, izgleda, nije desilo...

20.00 - Počeo je meč između Engleske i Belgije koji jednoj od dve ekipe može da donese prvo mesto u grupi. Takođe, počela je i utakmica između Tunisa i Paname koja ništa nikom neće da donese.

19.15 - SASTAVI:

Engleska - Belgija

Printscreen

Engleska - Belgija, Foto: Printscreen

Jedna totalno nezanimljiva i jedan ekstremno uzbudljiva utakmica očekuju nas u grupi G.

Ako odigraš kajaćeš se, ako ne odigraš, opet ćeš se kajati!

Panama i Tunis nemaju nijedan bod, ispali su u prošlom kolu tako da će igrati samo za čast i da ne ostanu na "krompiriću". Za razliku od njih, duel Engleske i Belgije doneće nam prvoplasiranu ekipu u ovoj grupi, koja će u osmini finala izbeći neugodne Kolumbijce i koplje ukrstiti za Japanom, koji je na ovom šampionatu takođe pokazao da ume da iznenadi.

Osim dve reprezentacije, engleski napadač Hari Kejn i njegov kolega iz tabora Belgije Romelu Lukaku takmičiće se ko će više golova dati i biti prvi na listi strelaca. 

Dosadan meč na kome može da se zaradi!

Kejn vodi u tom segmentu sa pet postignutih golova, dok Lukaku ima jedan manje, s tim što je pitanje da li će ulaziti u igru pošto je povređen i nije trenirao juče.

Sastavi

Alo.rs/Željka Šućur

Sastavi, Foto: Alo.rs/Željka Šućur

 

Sastavi

Alo.rs/Željka Šućur

Sastavi, Foto: Alo.rs/Željka Šućur

 

Sastavi

Alo.rs/Željka Šućur

Sastavi, Foto: Alo.rs/Željka Šućur

 

Sastavi

Alo.rs/Željka Šućur

Sastavi, Foto: Alo.rs/Željka Šućur

 

Komentari (1)

Ante Gotovina

28.06.2018 22:00

"momku iz srbije" HA HA HA