Orlovi putuju na Mondijal
Alo!/Ž. Vujičić
Orlovi putuju na Mondijal

Alo!/Ž. Vujičić

Dušan Tadić pred odlazak na Mondijal, Foto: Alo!/Ž. Vujičić

 - Putujemo na Mondijal uzbuđeni, ali ovo je neko lepo uzbuđenje, jer nas čeka jako lep izazov. Poslednja provera nije bila pravo merilo snaga, bili smo mnogo dominantni, lepo je dati pet golova, ali ne treba praviti od toga euforiju, kao i porazu ne treba mnogo kritikovati. Uvek treba naći balans, a ono pravo nam tek predstoji - rekao je Tadić i dodao:

- Većina igrača u svojim ekipama igra formaciju 4-2-3-1, nije nam teško da se prilagodimo na zahteve. Imamo dosta igrača u napadu, ali svakako moramo biti obazrivi i pozadi, da nas protivnik ne hvata lako na kontranapade. Neće biti lako protiv Kostarike, dobro se brane, imaju dobre kontre, dosta kvalitetnih igrača. Oni svakako vide priliku u nama, ali nadam se da ćemo da pobedimo i olakšamo put ka osmini finala.

Fudbaler Sautemptona dodaje da "karioke" trenutno nisu na umu igračima nekoliko dana pre početka Mondijala.

- Niko ne razmišlja o Brazilu, želimo na Kostariku da se fokusiramo. To će biti prva i najvažnija utakmica.

Pamti Tadić kada je kao dečak gledao Svetska prvenstva, a došlo je i vreme da zaigra na najvećoj fudbalskoj planetarnoj smotri.

- Sećam se svih naših prvenstava, najveći fudbalski spektakl, nadao sam se jednog dana da bih mogao da budem učesnik toga i ostvarilo mi se - kroz osmeh kaže naš reprezentativac.

Komentari (1)

Rabrovica

11.06.2018 12:34

Smisleniji je komentar Tadića nego "selektora". Pažljivo kad se pročita Tadićev komentar može se uočiti poruka nekom ko do sada nije nikad radio kao trener a kamoli kao seletor.