Hrvatska
EPA/Mohamed Messara
Hrvatska

EPA/Mohamed Messara

Hrvatska, Foto: EPA/Mohamed Messara

Nakon skandaloznog ustaškog ponašanja hrvatskih reprezentativaca Domagoja Vida koji je zajedno sa Ognjenom Vukojevićem u svlačionici posle pobede nad Rusijom uzvikivao nacističke pozdrave, oglasio se poznati ruski novinar Andrej Medvedev koji je na Fejsbuku brutalno uzvratio na sve ustaške provokacije.

Pogledajte status ruskog novinara kojim je totalno ponizio ustaše:

"Kažu da su se hrvatski fudbaleri "našalili" posle utakmice? Da su uzviknuli "Slava Ukrajini". Šta očekivati od potomaka ustaša, koji su u suštini isti kao banderovci (sutaški fašisti)? Mislim da ne bi treblo da se ljutimo, već je ovo ispravno rešenje — da se pre sledeće utakmice hrvatske reprezentacije, kada timovi slušaju himne, širom stadiona začuje:

Bože pravde, ti što spase

Od propasti dosad nas,

Čuj i odsad naše glase

I od sad nam budi spas

Himna Srbije! Sadašnja, i stara kraljevska. Ništa nas ne košta. I nikako nam ne može smetati. Pomisliće da smo, eto, pomešali himne. Ionako je jezik skoro isti. Srbima će se to dopasti. A Hrvati će shvatiti da i mi znamo da se našalimo. Posle šale će igrati "veselije i lakše", napisao je Medvedev u svom postu na Fejsbuku.

 

 

Komentari (4)

nada

11.07.2018 11:09

Svaka cast majstore ! S obzirom da su Srbi miroljubiv i gostoprimljiv narod misle da nas mogu jasiti ali sve ima i svoj kraj ................ ! Ovakvi incidenti kazuju samo o njima !

miroslav moric

11.07.2018 12:14

ne samo im bosnu spomenuti i odma ce se ujediniti sa bracom srbima.

Zoran

11.07.2018 13:03

Ko o čemu , vi ko guska o kukuruzu.Ostavite te priče o politici , provokacijama, nacionalnosti i veroispovesti.Za Francusku igra pola crnoputih igrača, pa nikom ništa.Pustite nas da uživamo u fudbalu.

Reala

11.07.2018 14:08

Brutalno su oni klekli pred katolicima