Ludilo u hotelu
Printscreen: Instagram
Ludilo u hotelu

Printscreen: Instagram

Ludilo u hotelu, Foto: Printscreen: Instagram

Hrvatska je u finalu Svetskog prvenstva, a reprezentativci ove države su znali da proslave najveći fudbalski uspeh. Slavlje sa terena, svlačionce, autobusa prenelo se i u hotel gde su odseli "vatreni", a tu je krenula prava LUDNICA.

 

Proslava plasmana u finale! Hvala svima koji ste uz nas! ?? #beproud

Објава коју дели Zlatko Dalic (@daliczlatko) дана 11. Јул 2018. у 5:18 PDT

Nije strano da "kockasti" vole da se opuste uz dalmatinske pesme, a glavna zvezda večeri ovoga puta bio je zadarski pevač Mladen Grdović. On je u društvu reprezentativaca Hrvatske i članova stručnog štaba Zlatka Dalića, koji su se popeli na sto u pripitom stanju, pevali "Nije u šoldima sve" iliti u prevodu na srpski "Džaba vam novci, moji sinovci".

Slavlje je potrajalo dugo, a sad sledi ono glavno - finale sa Francuskom u nedelju i borba za novi podvig i ulazak u ISTORIJU.

Komentari (3)

Thompson

12.07.2018 11:01

jel boli????

Mika

12.07.2018 12:26

Ja nisam simpatizer, ali nisu oni krivi sto su nasi ustrojeni i nisu bili u stanju da pobede. Fudbal se ne igra samo nogama vec i srcem. Dosta zavisti.

MIX

12.07.2018 14:46

Prijevod je nije u parama sve neka si tu kraj mene,sva u zlatu nek sja moja Dalmacija,poslije je Vida sa Subom pjevao inati se Slavonijo.Žao mi je što i vas taj inat nije doveo do barem polufinala.Ali ako Bog da imat ćete predstavnika Hrvati traže najpoštenijeg sudiju kog znaju Srbina Mazića,a to je veliko poštovanje i povjerenje,i malo tko bi očekivao obzirom na toplo hladne odnose dvije zemlje.