Mesut Ozil
AP Photo/Frank Augstein
Mesut Ozil

AP Photo/Frank Augstein

Mesut Ozil, Foto: AP Photo/Frank Augstein

Reprezentativac Nemačke Mesut Ozil pravo je razočaranje ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u Rusiji, a sukob koji je imao sa navijačima "pancera" po izlasku sa terena posle rane eliminacije sa turnira najbolje pokazuje psihičko rastrojstvo ovog fudbalera turskog porekla.

Ne cvetaju ruže Nemcima ovog leta, izgubili su juče od Južne Koreje i već danas će krenuti put frankfurtskog aerodroma, a onaj od koga se najviše očekivalo, fudbaler Arsenala Mesut Ozil, podbacio je u svakom smislu, igračkom i LJUDSKOM.

Na putu ka tunelu posle senzacionalnog poraza od Korejanca, Ozil se nije suzdržao od povika besnih navijača, koji su teško podneli prvu eliminaciju sa Modnijala još od davne 1938. godine, a jedan član nemačkog stručnog štaba je bio taj koji je sprečio sukob većih razmera.

Podsetimo, Ozil za razliku od Mondijala u Južnoj Africi 2010. kada je žario i palio na fudbalskim terenima širom Crnog kontineta, u Rusiji je bio nevidljiv, što je razbesnelo celu naciju.

Nemačka je sa samo jednom pobedom i dva poraza takmičenje završila u grupi gledajući leđa Meksikancima, Šveđanima i Korejnacima. Realno gledano, proseku svetskog fudbala.

Pročitajte još: