Nemanja Matić
EPA/Armando Babani
Nemanja Matić

EPA/Armando Babani

Nemanja Matić, Foto: EPA/Armando Babani

"Imali smo utakmicu u rukama, trebalo je da privedemo meč na drugi način. Jedino što mogu da kažem je utisak iz svlačionice – svima je teško palo. Igramo protiv Brazila za četiri dana, protivnik atraktivan, nemamo šta da izgubimo, samo da dobijemo. Emotivno smo se istrošili mnogo, važno je da psihički i fizički spremni dočekamo Brazil", rekao je Matić.

Orlovi

alo.rs

Alo na licu mesta, Foto: alo.rs

On je naglasio da je sudija Feliks Brih jako loše delio pravdu.

"Sudija je katastrofalno sudio. Čist penal nije dosudio. Bar da je pogledao VAR. Ali, takvi detalji odlučuju. Sergeju i meni je dao žute, to su nam bili prvi faulovi i tu je praksa da se ne daju žuti kartoni. Zato, u drugom poluvremenu nismo mogli da budemo agresivni. Naglasio mi je na poluvremenu da imam jednu šansu da napravim faul inače ću da dobijem crveni. Ali dobro, njega će FIFA da analizira, pa će da oceni", rekao je Matić.

Pročitajte još i:

Komentari (6)

Goga

22.06.2018 23:48

Uvek su nam nerealna očekivanja...

mihailo

23.06.2018 08:29

@Goga - Realno, šta smo trebali da očekujemo? Sa jednim timom i jednim trenerom smo izborili odlazak i to kao prvi u grupi... Onda smo sve to najurili. Riba smrdi od glave a ova naša monstrum riba ima baš mnogo glava. Šta je lek? Realno seča glava ! Kojih ? SVIH REDOM !

Maks

23.06.2018 00:13

A jesu li Nemanja i Sergej igrali veceras?

shen

23.06.2018 02:01

Sta ima tu šokantno svaki sudija to kaže još jedan faul ideš vani

Navijac

23.06.2018 10:47

@shen - Sta sta je sokantno, zna se kada se dobija drugi zuti crveni. Nemoze on pretiti jedan faul i ides van. FIFA MAFIJA

Цицка

25.06.2018 06:49

Trebalo bi vrteti na svim televizijama sporne sudije i ono sto su dosudjivali sve dok se ne umesa neko od nadleznih za tu vrstu kriminala .