Milorad Mažić
EPA/Tatiana Zankovich
Milorad Mažić

EPA/Tatiana Zankovich

Milorad Mažić, Foto: EPA/Tatiana Zankovich

Hrvatska javnost željno iščekuje nedelju kada će "vatreni" igrati protiv Francuske za osvajanje Svetskog prvenstva, a pre toga će u petak saznati ko će im suditi u ovom meču.

Pošto nije bio delegiran da sudi mečeve polufinala, srpski arbitar Milorad Mažić je bio projektovan od strane FIFA da izađe na centar u nedelju popodne u Moskvi, ali je podvig Hrvata sve upropastio.

Naime, pošto dolazi iz istog govornog područja kao "vatreni", sudija iz Vrbasa neće moći da sudi finale, a u potpuno neočekivanog svetlu oglasili su se hrvatski novinari koji su poručili da bi upravo Mažić trebalo da bude delegiran, jer je NAJBOLJI.

"Neka sam u finalu sudi najbolji, a to je valjda Mažić", poručili su hrvatski novinari koji prate reprezentaciju Hrvatske.

"Glupo je kazniti dobrog sudiju zato što susedna zemlja igra u finalu. To bi bilo kao da se pomisli da su Srbija i Hrvatska bile u ratu i da će baš zbog toga pomoći Francuskoj", dodaju komšije.

 Finalni meč Hrvatska - Francuska na programu je u nedelju od 17 časova na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi.

Komentari (4)

Brograd

12.07.2018 13:02

Bravo za Hrvate! Tako je najbolji sudija trebalo bi da sudi najboljima! Napred do pobede vatreni na celu sa najboljim selektorom Dalicem!

MIX

12.07.2018 14:29

@Brograd - Važno je zvati se ZLATkO,Novaku podrška da osvoji i osvojiće Vimbldon,Englezima treba spustit nosine do poda,sve nas gledaju s visoka ,e pa sad je vrijeme da vide kako je to odozdo.Naprijed Novak i objasni im majstore.Pozdrav iz Hr.

šone

12.07.2018 14:05

Pa posle da pričaju da smo ih klali

Slavišs

12.07.2018 20:06

Pa ko kakvoj logici onda sudio nama Brih Nemacka Svajcarska 70% Svicera govori nemacki