Albanci izašli na ulice da podrže zločinca
Profimedia
Albanci izašli na ulice da podrže zločinca, Foto: Profimedia

Tenzije posle utakmice između Srbije i Švajcarske ne prestaju. Ovaj put su se oglasili i iz Fudbalskog saveza Kosova tako što su na Tviteru poručili da ne bi mogli da zamisle kojim bi rezultatom Srbija bila potučena da su umesto svega trojice (Šaćiri, Behrami, Džaka) igrali svih 11 prvotimaca sa Kosova i Metohije.

"Ovoga puta oni (Srbi) su se susreli sa samo trojicom Kosovara, zamislite da su igrali protiv nas 11. Ovo je razlog zašto nikada neće da se susretnu sa nama", navodi se u ovom postu.

 

Reprezentativci Srbije nisu želeli da pridaju značaj provokacijama švajcarskih reprezentativaca poreklom sa Kosova, kako u danima uoči utakmice, tako ni nakon meča, a podsetimo da je kapiten srpskih "Orlova" Aleksandar Kolarov izjavio da su naši igrači daleko iznad tog primitivizma.

Podsetimo, upravo su dvojica od pomenute trojice igrača sa Kosova, Šaćiri i Džaka, bili strelci sinoć protiv Srbije, a to je ono što će sigurno dati najviše povoda da se njihovi sunarodnici naslađuju i provociraju dok ne procene da je dosta. A kada će biti dosta, to samo oni znaju, a naši igrači bi na umu morali da imaju samo Brazil i ništa više.

Pročitajte još: