Tompson
Printskrin
Tompson

Printskrin

Tompson, Foto: Printskrin

Poznati ustaški pevač Marko Perković Tompson, koji je omražen ne samo u Srbiji, već i u čitavoj Evropi otkrio je da se "slučajno" našao na aerodromu prilikom dočeka reprezentativaca Hrvatske sa Svetskog prvenstva, ali da je ubrzo "nateran" da sa njima uđe u autobus i kasnije pojavi se na trgu Bana Jelačića, jer je to bio jedini uslov da se igrači pojave na bini.

Kako navode pojedini hrvatski mediji, pre svih Indeks.hr, prvobitni scenario dočeka vicešampiona sveta u prestonici Hrvatske planiran je bez ozloglašenog pevača, ali kada su ga ugledali na aerodoromu, igrači su mu prišli i rekli da pođe sa njima i provoza se otvorenim autobusom, a zatim peva sa njima na bini. Međutim, ustaša Tomspon se pokolebao i pitao jesu li sigurni kapiten Luka Modrić i selektor Zlatko Dalić poručili: "Da, molim te, dođi". 

Hrvatski mediji navode i da se u jednom trenutku prilikom islaska igrača na binu Tompson izgubio u masi, ali su igrači nastavili sa insistiranjem da izađe sa njima i peva ustaške pesme protkane mržnjom prema Srbima, što je ovaj učinio i celu proslavu pretvorio u antisrpsku farsu.

Ovaj skandal koji je obeležio prekjučerašnji dan u prestonici Hrvatske zabeležen je i od strane inostranih medija, koji ne mogu da gledaju Tompsona, čiji koncerti su zabranjeni širom Evrope.

 

Komentari (2)

nada

18.07.2018 11:54

HAJDE DODJI U SRBIJU !!!!!!!!!!!!!!

golas

18.07.2018 14:13

Kako li se osecaju sada oni koji su podrzavali Hrvatsku reprezentaciju,a da su Srpske nacionalnosti?!