Restoran "Beograd" u Kjevu
Printscreen
Restoran

Printscreen

Restoran "Beograd" u Kjevu, Foto: Printscreen

Oglasio se gazda Jovan, sada već čuveni ugostitelj i vlasnik kafane "Beograd" u Kjevu i poručio da zbog poruke hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide i doskorašnjeg člana stručnog štaba "vatrenih" Ognjena Vukojevića u kojoj se veliča Ukrajina trpi ogromne pritiske kako ruskih tako i ukrajinskih medija i da mu se život iz korena promeni NA GORE.

"Ma nemojte ništa da pišete. Vida je dao dva super gola, a sad je toliki pritisak na njega. Od prijateljskog pozdrava koji je uputio kao podršku svom fan klubu u Ukrajini, nastala je katastrofa. Ne mogu da živim od poziva čitave ruske i ukrajinske štampe. Veliki je to pritisak za sve. Pustite momke da dobiju još te dve utakmice do kraja, pa kad sve bude gotovo, onda možemo da pričamo o svemu. Nadam se samo da hrvatska reprezentacija ne vidi ni ruske novine ni televiziju i da će moći da igra na miru", rekao je Jovan u jednom dahu, a zatim nastavio:

"Sve se to otelo kontroli. U Ukrajini čak govore da će platiti i Vukojevićevu kaznu. Nije trebalo tako da bude. To je trebalo da bude snimak isključivo za Vidin fan klub, a ispalo je prava katastrofa, koja nikako ne ide u prilog hrvatskim fudbalerima. Treba ih pustiti na miru da pobede".

Vredi podsetiti da se u restoranu gazda Jovana služi nacionalna srpska kuhinja, pije rakija šljivovica i slušaju srpski "narodnjaci".