Kolinda u svlačionici sa hrvatskim fudbalerima
Printscreen: Facebook
Kolinda u svlačionici sa hrvatskim fudbalerima

Printscreen: Facebook

Kolinda u svlačionici sa hrvatskim fudbalerima, Foto: Printscreen: Facebook

Hrvatska je ostvarila veliku pobedu nad Danskom na Mondijalu posle penala, plasiravši se u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Radost nije skrivala ni predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je odmah nakon utakmice ušla u svlačionicu da čestita "vatrenima".

Grlila reprezentativce znojave i u gaćama

Tako smo imali prilike da vidimo kako je Kolinda izgrlila selektora Zlatka Dalića, a onda krenula ukrug da grli znojave fudbalere po svlačionici od kojih su neki još bili u svojim dresovima, a neki samo u gaćama.

Reprezentativci, barem oni koji se u tom trenutku vide na snimcima, na početku se nisu činili previše oduševljenima pa ih je Kolinda animirala raširenim rukama, prenosi "Index.hr".

"Čestitam svima. Svima čestitam", govorila je predsednica dok je grlila reprezentativce. Snimak je, pišu mediji, na društvenim mrežama objavila ona sama.

 

Naravno, nema ništa loše u tome što je predsednica "vatrenima" čestitala uspeh. No, hrvatski mediji su se pozabavili spekulacijama da li je to morala da radi odmah po završetku utakmice? Je li mogla da pričeka da reprezentativci prvo proslave među sobom i da im da vremena barem da se presvuku pa onda da se iščestitaju?

Na ulazak Kolinde Grabar Kitarović u svlačionicu, hrvatski Index.hr" gleda kao na skupljanje jeftinih političkih poena.

Kolindi ovo nije prvi put

Kolinda je na račun ovoga skupila gotovo 100.000 lajkova na društvenim mrežama. Ako je već htela odmah da čestita reprezentativcima, zašto to nije učinila bez kamera, pitaju se Hrvati.

Scene predsednice kako grli reprezentativce u gaćama obišle su Hrvatsku. I dok neki vide u tome simpatičan i spontan potez, drugi će reći da nema ništa spontano i simpatično u ulasku u svlačionicu kako bi se sve to brže-bolje objavilo na društvenim mrežama i skupljalo lajkove i simpatije birača na račun uspeha reprezentativaca.

Podsetimo, Kolinda je već učinila nešto slično. Pre godinu i po na utakmici Evropskog rukometnog prvenstva nakon pobede hrvatskih rukometaša nad Poljskom u Krakovu spustila se na teren i čestitala "kaubojima". Kolinda stalno naglašava da ide na utakmice kao navijačica, no ne treba ni napominjati da ne samo da tako nešto nije dozvoljeno drugim navijačima, nego bi za istu stvar dobili ozbiljnu kaznu.

Gde je granica?

Naravno, Kolinda je predsednica i njena funkcija ima težinu. Njena čestitka, kao predsednice, takođe ima težinu. Normalno je i da se Kolinda veseli zbog velike pobede, kao uostalom i cela Hrvatska.

No, da li bi političari u ovakvim situacijama trebalo da ostanu po strani i da prepustie zasluge onima kojima i pripadaju, u ovom slučaju hrvatskim fudbalerima pa da ih barem puste na miru u svlačionici, pita se "Index".

 

Komentari (8)

ANĐELA

02.07.2018 20:33

Ma, žena, kraljica...

Nislijka

02.07.2018 21:45

A zasto da ne? Zena odreagovala impulsivno, kao navijac svoje reprezentacije, a pritom imala povlasticu da udje tamo.

Pera Detlic

02.07.2018 22:39

A da su se nasi plasirali dalje pa da Vucic uleti u svlacionicu sve bi ih izbalavio....... Kolindi prilici da se grli sa fudbalerima zensko je.......... bravo Kolindice pokupila si poene za dalju politicku karijeru.

taurus1975

02.07.2018 22:46

Joooj šta bi ja volio da meni Kolindica čestita!!! CARICA ?

Goga

02.07.2018 22:50

Lepa žena, lep selektor, lep golman:)

Kata

03.07.2018 01:18

Htjela zenska da iskoristi priliku Kako bi osjetila stisak mladog muskog tijela!Milfara.......

Predrag

03.07.2018 09:26

Možda je htela gang-bang

NIJE FER

03.07.2018 14:35

Kolinda nije ispostovala hrvatske fudbalere. Nije bila u gacama dok im je cestitala.