Đerdan Šaćiri
EPA/Martin Divišek

"Švajcarci" pod navodnicima, jer su strelci golova Granit Džaka i Đerdan Šaćiri to samo u pasošu, mada ovaj drugi ima čak i srpski, kako smo juče pisali o tome.

I Džaka i Šaćiri jedva su čekali da nakon postignutih golova dotrče do kamera i fotografa i pokažu im ponosno simbol Albanije - orla!

Društvene mreže usijale su se od komentara a mnogi, koji nikakve veze nemaju sa Srbijom ili Švajcarskom, osudili su ih naglasivši da teren nije mesto za politiku.

Pročitajte još i:

Komentari (2)

perica

22.06.2018 23:31

Pravo cudo i veliki uspeh je da je Srbija sa ovom ocajnom igrom dosla na SP, svajcarci bolje igrali i pobedili, sudija im je malo bio naklonjen ali golove su dali ciste ko suza, i mi pokazujemo svakom prilikom tri prsta kao simbol srpstva, albanci pokazuju orla kao nacionalni simbol, sta je tu provokacija ? Ako smo tako dobri u fudbalu ajde da razvalimo Brazil.

Čiča Gliša

23.06.2018 00:03

Besmislen članak. I Albancima i Srbima, simbol je orao. Takođe i Amerikancima, Nemcima, Poljacima...Znači kao što se našoj reprezentaciji daje epitet "Orlovi", tako isto o svojima misle i ostali narodi koji koriste taj simbol. Zato švajcarski igrač nije ništa i nikog provocirao, već izražavao svoju radost.