Orlovi putuju na Mondijal
Alo!/Ž. Vujičić
Orlovi putuju na Mondijal

Alo!/Ž. Vujičić

Orlovi putuju na Mondijal, Foto: Alo!/Ž. Vujičić

Fudbaleri Srbije vidno raspoloženi doputovali su na Aerodrom "Nikola Tesla", odakle su oko 10 časova specijalnim letom odleteli za Kalinjingrad.

Orlovi putuju na Mondijal

Alo!/Ž. Vujičić

Orlovi putuju na Mondijal, Foto: Alo!/Ž. Vujičić

Na aerodromu je organizovana ceremonija ispraćanja "orlova", a mnogi ljubitelji našeg nacionalnog tima sa dresovima i obeležjima okupilo se na odlaznom peronu i mestu za čekiranje kako bi Krstajiću i njegovim izabranicima pružili poslednju podršku pred odlazak na Mondijal.

Da li će Mitar rešetati na Mondijalu?

Neposredno pre poletanja Aleksandar Mitrović je rekao okupljenim predstavnicima medija da će "orlovi" biti mirni, staloženi i ići korak po korak.

- Lep osećaj je biti sa reprezentacijom. Ima samopouzdanja, ali ne prevelikog. Biće teško, ali i lepo. Kostarika je organizovana reprezentacija, taktički igraju veoma dobro. Prva utakmica teška i najbitnija, ali ni druge dve svakako neće biti lake. U velikoj meri bi prva utakica mogla da odluči. Nadam se da ćemo prođemo grupu, neće biti lako ponavljam, ali spremni smo da se borimo. Idemo utakmicu po utakmicu. Znače mi tri gola protiv Bolivije, lep osećaj - rekao je napadač Fulama, inače jedini srpski reprezentativac koji je upisao het-trik na jednoj utakmici u dresu nacionalnog tima.

Nekoliko trenutaka pre poletanja, fudbalsku reprezentaciju Srbije je na put ispratila, sada već nezvanična himna "orlova" Pukni zoro, koju je otpevao naš poznati folk pevač Nikola Rokvić.