Mondijal
Instagram: worldcuphotgirls
Mondijal

Instagram: worldcuphotgirls

Ruskinja je bila presrećna posle prolaza u četvrtfinale, Foto: Instagram: worldcuphotgirls

18.23 - Meksikanci su pravi maleri. Kao da im je neko zacrtao da je njihov limit osmina finala Svetskog prvenstva i KRAJ

16.18 - Reprezentativac Španije Serhio Ramos poznat je kao neko ko polaže dosta na fizički izgled, a jedan navijač je napravio šalu na račun Realovog kapitena glumeći njegovog frizera na TV ekranu.

14.05 - Ova Ruskinja je definitivno hit Mondijala. Protiv Španije su momci više gledali da naprave selfi s njom, nego što su pratili utakmicu.

12.55 - U međuvremenu...

11.45 - Legendarni danski golman Piter Šmajhel imao je samo reči hvale posle eliminacije od Hrvatske.

"Ostao sam bez reči. Ne mogu biti ponosniji na svoju zemlju, sina, njegove saigrače, ceo stručni štab i našeg fantastičnog selektora Oge Hareidea. Kada se osuše sve suze, shvatićemo koliko smo dobri bili", napisao je Piter, čiji je sin Kasper Šmajhel čuvao mrežu Danaca.

Kasper Šmajhel

EPA/Vassil Donev

Kasper Šmajhel sa igračima, Foto: EPA/Vassil Donev

11.30 - Od Sergeja Milinković-Savića očekivalo se mnogo na Mondijalu. Na kraju je taj srednji red "orlova" naročito zakazao, uz izuzetak ofanzivca Dušana Tadića.

10.46 - Vojislav Šešelj je iz neobičnog ugla analizirao francusku reprezentaciju.

10.40 - Meksikanci od ranog jutra šalju poruke sudijama za meč sa Brazilom. Razlog je, pogađate - Nejmar.

"Uzbuđeni smo što igramo veliki meč sa Brazilom, ali se nadamo da ćemo konačno otići korak dalje. Hteo bih samo da upozorim sudije da ne nasedaju na Nejmarovu glumu, jer on odlično zna da padne, i onda traži faul", rekao je kapiten Andres Guardado.

Nejmar

EPA/Sebastiao Moreira

Nejmar, Foto: EPA/Sebastiao Moreira

10.15 - Velike zverke vratiše se kući...

09.25 - Britanski komentatori šokirani su prolaskom Hrvatske, za koju tvrde da ni po čemu nije bila bolja od Danske.

"Apsolutno smeće", rekao je legendarni kapiten Engleske Teri Bučer, kome su se i drugi pridružili u prozivkama na račun "vatrenih".

Ivan Rakitić

EPA,AP

Rakitić slavi pobednički gol, Foto: EPA,AP

08.45 - Apsolutni hit jučerašnjeg dana. Troje Španaca, pre penal serije, kao sredstvo za smirivanje i opuštanje, iskoristili su sendviče.

 

Сильно ✊???????#worldcup2018

A post shared by Olga Lizenberg (@lo_loja) on Jul 1, 2018 at 2:43pm PDT

08.35 - Kapiten Hrvatske Luka Modrić, umalo tragičar osmine finala, otkrio je posle pobede nad Danskom da je tog jutra gledao snimke golmana Kaspera Šmajhela kako brani penale.

"To više neću raditi. Mogli smo rešiti utakmicu i pre penala, ali eto, ne možemo mi bez dodatne drame. Ovaj put smo uspeli da se vratimo i zasluženo smo u četvrtfinalu", rekao je Modrić.

08.30 - Kao i u prethodnih 18 dana, i ovaj blog otvaramo slikom jedne mondijalske lepotice.

Ukoliko ste kojim slučajem propustili jučerašnja dešavanja na SP, evo šta je bilo najznačajnije i najčitanije na našem portalu: