Engleska - Panama
EPA/Franck Robichon
Engleska - Panama

EPA/Franck Robichon

Engleska - Panama, Foto: EPA/Franck Robichon

15:52 KRAJ: Engleska - Panama 6:1! Hvala što ste pratili tekstualni prenos na portalu Alo!

15:36 Evo, ipak, prvenca za Panamu, sasvim zasluženo! Rezervista Felipe Baloj je sjajno odreagovao za veliku radost navijača!

15:34 Umalo da Tores bude prvi strelac za Panamu u istoriji Mondijala. Nije se, ipak, desilo da, posle devet primljenih golova, usledi i prvi dat.

15:26 Ovako se kanonada slavi u Engleskoj

15:20 Panama, pored svega, nema ni sreće! Lopta je sada pogodila Harija Kejna, promenila pravac i završila u mreži za nestvarnih 6:0! Njegov treći gol danas, peti na Mondijalu!

15:15 Englezi i dalje u potpunosti kontrolišu igru, pitanje je samo da li će "prikočiti" sa golovima.

14:45 Poluvreme: Engleska - Panama 5:0!

14:43 Potpuna ludnica, Englezi nezadrživo grabe ka jednoj od najubedljivijih pobeda u istoriji reprezentacije. Hari Kejn, ponovo iz penala - 5:0. Sada je zanimljivo posmatrati i takmičenje u gol razlici Engleza i Belgijanaca, ona će presuditi o prvom mestu u slučaju međusobnog remija u trećem kolu.

14:41 Prvo predivna Junajted - Siti kombijacija za 3:0! Strelac Lingard. A onda - Stones i 4:0!

 

14:30 U prvih pola sata Englezi su iskoristili svoje šanse, rival svoje poluprilike ne, i rezultat je logičan.

14:21 Kapiten Hari Kejn neodbranjivo - 2:0. Treći njegov gol na Mondijalu u Rusiji.

14:19 Jedanaesterac za Engleze!

14.08 Engleska vodi 1:0! Strelac Stons, udarcem glavom posle kornera. Defanzivac Mančester sitija je sjajno reagovao i sa nekih 11 metara savladao golmana Paname.

Dobar dan i dobrodošli na tekstualni prenos druge utakmice drugog kola D grupe na Mondijalu, u Njižnem Novgorodu, gde se sastaju Engleska i Panama.

Situacija je jasna kao dan. U ovoj grupi bi već posle predstojećih 90 minuta sve moglo da bude rešeno. Ostrvljani bi, ako opravdaju epitet favorita, mogli, poput Belgije, već posle drugog kola sa šest bodova da obezbezde plasman u osminu finala, pa bi u tom slučaju evropski derbi grupe u trećem kolu samo odlučivao o prvom mestu.

Treba, međutim, imati u vidu koliko se Engleska mučila protiv Tunisa, a treba se i podsetiti da je Panama u prvom poluvremenu pružila odličan otpor Belgiji.

Evo sastava timova: