Filip Vukosavljević
Facebook
Filip Vukosavljević

Facebook

Filip Vukosavljević, Foto: Facebook

Srpski košarkaš Filip Vukosavljević (35) izaziva pažnju javnosti gde god se pojavi zbog brojnih tetovaža koje ima na svom telu.  Filip ih ima čak 150 i zbog toga ga porede sa slavnim Denisom Rodmanom. Kako je za Alo! rekao prvu tetovažu je uradio pre 17 godina.

"Volim da se tetoviram i moram da priznam da to boli, a do sad ih imam 150. Prvu tetovažu sam uradio sa 18 godina. To su bila tri japanska simbola. Posle toga je sve krenulo samo da se razvija. Nisam ih radio zbog mode, nego zbog sebe samog. Pokušavam da izrazim svoju ličnost kroz njih, svoja osećanja, razmišljanja, iskustvo, verovanja, nešto što sam ja iznutra... Ne znam koliko ih imam trenutno jer su sada sve povezane, imam ih na obe ruke, grudima, skoro na celim leđima, na rebrima, butinama, vratu, šakama, listovima", rekao je Vukosavljević za Alo!

Najdraža tetovaža mu je na leđima, a u pitanju je umetnička slika Biljane Cincarević i zove se „Dim“ („The Smoke“).

"Ona predstavlja mene i moju ličnost u ženskom obliku. Poznato je da svako od nas u sebi ima i ženu i muškarca. Tako sam video sebe kao ženu i želeo sam da upotpunim taj deo priče. Ko razume, shvatiće, ko neće, ne mora, ali slika je lepa", otkrio nam je atraktivni košarkaš koji je visok 205 centimetara.

Srpski košarkaš doskora je igrao za francuski klub San Kantan, a pre toga je igrao za domaće klubove Proleter i Borac iz Čačka, a zatim za klubove sa Maldiva, Šri Lanke, Bugarske, Kipra, Maroka.

"Zbog košarke sam dobio i nekoliko nadimaka - Denis Rodman i Kris Andersen zvani Ptica - jer su to košarkaši sa najviše tetovaža. Imao sam priliku i da se upoznam sa Denisom Rodmanom. Bio je gost na meču veterana u Bugarskoj, a ja sam bio učesnik", ispričao nam je Vukosavljević.

Atraktivni sportista pažnju javnosti dobija na svakom koraku.

"Što se tiče pažnje koju privlačim, to je neverovatno, pogotovu u Šri Lanki i na Maldivima. Gde god se pojavim, počne gledanje, priče, slikanje… Oni nemaju priliku da to vide i ja im dođem kao neka atrakcija sa TV-a, tako da imam osećaj kao da sam neka zvezda. Ali, ja se osećam lepo u svojoj koži, tako da mi i nije važno šta misli okolina.

Filip nam je otkrio da je trenutno u Beogradu gde trenira, a prvog septembra putuje za Češku, tačnije u Prag gde bi trebalo da nastavi svoju karijeru.