Nemanja Bjelica
Alo/Marko Metlaš
Nemanja Bjelica

Alo/Marko Metlaš

Nemanja Bjelica, Foto: Alo/Marko Metlaš

Košarkaš Sakramento Kingsa i reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica pozdravio je odluku KSS da za novog selektora postavi Igora Kokoškova.

PROČITAJTE JOŠ:

"On je čovek koji 24 sata razmišlja o košarci. Mislim da je pun pogodak i mislim da će igrači biti oduševljeni, naravno, i ceo stručni štab... Sad nemam dovoljno informacija, čuo sam samo da je postavljen za selektora i mislim da je to u ovom trenutku prava stvar za Srbiju", rekao je Nemanja Bjelica za RTS.

Igor Kokoškov

AP

Igor Kokoškov, Foto: AP

Sam Igor Kokoškov poručio je da ga sa Srbijom čeka veliki posao.

Selektor Srbije izazvao tektonske poremećaje na televiziji, njegova izjava je šokirala sve!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.11.2019. 08:16 Veljko Paunović je prvi kandidat za naslednika. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, spreman je da ode s tog mesta ukoliko FSS pronađe bolje rešenje. Iskusni stručnjak kaže da mu je važniji interes Srbije od bilo kakvog ličnog uspeha.

"Spisak igrača biće glomazan, veliki, najvažnije je da nekoga ne zaboravim. Biće imena koja već reprezentuju srpsku košarku u NBA. Svi će biti ravnopravni. Nadam se da postoje entuzijazam, želja, ambicija kao i dosad da se predstavlja svoja zemlja", rekao je Kokoškov i dodao:

"Nastavlja se kontinuitet. Treneri i selektor su samo servis nacionalnog tima. Moje je da pomognem da se nastavi put razvoja i uspeha."

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!