Arenasovi dolari
Printscreen
Arenasovi dolari

Printscreen

Arinasovi dolari, Foto: Printscreen

Bek-šuter "jezerdžija" je uporno izazivao Arinasa govoreći kako je suviše star i da ne bi mogao da ubaci nijedan šut van linije za tri poena, a čak se opkladio sa njim u 100 hiljada dolara.

Arinas je tvrdio da može da pogodi 85 trojki iz 100 pokušaja, a da Jang maksimalno može da ubaci 78. Nik mu nije ostao dužan, već je rekao:

Pročitajte još:

"Gil je pomalo star, zer ne? Evo, neka on odredi vreme, bilo kada, bilo gde...i neka odredi u šta ćemo se kladiti. Nema problema", rekao je Nik.

Nije se dugo čekalo na odgovor, Arinas, koji ima 36 godina, došao je u jednu od hala i poneo je dogovoreni novac - 100.000 dolara u torbi.

"Evo love, spreman sam da mu isprašim dupe... Prvi sam došao i čekam ga. On kasni, daću mu još 30 minuta da se zagreje", rekao je Gilbert.

Pošto rivala nije bilo, on je udlučio da ipak šutitra i pokazao je da ga ruka odlično služi. Popularani "agent nula" mu je odgovorio tako što je ubacio čak 95 od 100 šuteva nakon čega se Jang ućutao i nije davao izjave povodom sjajnog rezultata koji je nekadašnji igrač Golden Stejta ostvario.

"Umalo da oborim svoj rekord od 96 pogodaka. Zar je on mislio da sam sve vreme odmarao", rekao je Arinas.

Sada se očekuje odgovor Nika Janga.