Nikola Jokić
EPA/Erik S. Lesser
Nikola Jokić

EPA/Erik S. Lesser

Nikola Jokić, Foto: EPA/Erik S. Lesser

Jedan od najboljih svetskih košarkaša na poziciji pet Nikola Jokić uveliko brusi formu za start nove sezone u NBA ligi. Srpski centar trenutno boravi u otadžbini, u rodnom Somboru, gde se punom parom priprema za izazove koji slede u nastupajućoj sezoni, u dresu Denver Nagetsa za koje je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor.

Zvezdu NBA lige zatekli smo u Beogradu, prilikom otvaranja prestižnog košarkaškog kampa „BWB Europe“. Tom prilikom Jokić je izneo svoja očekivanja u narednoj sezoni, govorio je o tome kako se priprema, Lebronu Džejmsu, Srbima koji igraju u najjačoj ligi sveta, kako provodi slobodno vreme u Americi...
- Igram igrice. Provodim dosta vremena sa devojkom, sa braćom, porodicom... Zavisi od toga ko dođe kod mene u Denver. Odemo u šetnju, na večeru i to je u principu sve. Od igrica trenutno igram „LOL“ (League of Legends). Igrao sam i „Call of duty“. Naravno, nezaobilazne igrice su "FIFA" i "NBA", to se nekako podrazumeva. „LOL“ je, ipak, jedna od zastupljenijih kod mene - počinje priču Nikola Jokić.