Nikola Jokić i Svetislav Pešić
Foto: EPA/EPA/MARTIN DIVISEK

Nikola Jokić i Denver nagetsi su dočekali zvanični početak priprema za novu NBA sezonu, a na okupljanju se medijima, na vrlo zanimljiv način, obratio zajedno sa Džamalom Marejem.

Njih dvojica su prilično razsveselili novinare, ali je bilo i ozbiljnih momenata. Onih koji se tiču košarkaške reprezentacije Srbije.

Upitan da li je posle odrađenih priprema sa nacionalnom selekcijom Kanade postojala šansa da ipak zaigra na Mundobasketu, Džamal Marej je ovako započeo rečenicu:

- Period između dve sezone je zaista prekratak da bih se na pravi način okrepio i pripremio... - počeo je Marej da odgovara, a Jokić se ubacio u razgovor:

- Ma, znao je da će Srbija da ih pobedi i odustao! - rekao je Jokić i izazvao smeh u sali podsećanjem na polufinalni trijumf Srba nad Kanađanima.

- Ma, on (Jokić) nije igrao, pa to onda nije bilo to - pokušao je da se izvuče Marej.

Nedugo zatim srpski as je upitan koliko često je razmišljao o košarci tokom leta, a dok je Marej tiho, baš tiho govorio novinarima "nije nijednom!", Jokić je odgovorio: "Nekoliko puta".

A onda je usledilo pitanje:

"Tvoji zemljaci su osvojili srebro na Mundobasketu..." (Jokić se tada okrenuo ka Džamalu Mareju i podsetio ga "I to nakon što je Srbija pobedila Kanadu!") ... pa, Nikola, da li sada razmišljaš o Olimpijskim igrama?"

Imajući u vidu da tek treba da počne naporna NBA sezone, a u prošloj je Jokić od novembra do maja odigrao 102 utakmice, možda i ne čudi što je njegov odgovor glasio:

- Prijatelju, to je tek za godinu dana, videćemo šta će sve dotad biti!

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading