OGROMNA GLUPOST ČEHA Pogledajte šta je uradio nakon ovako brutalnog zakucavanja (VIDEO)
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Košarkaši Real Madrida pobedili su Barselonu u drugom "el klasiku" u ovoj sezoni te ostaju neporaženi, a Barsi su naneli prvi poraz u ligi Endesa.

Obeležili su jučerašnji duel dva najbolja španska kluba sjajni potezi, a najbolje zakucavanje delo je češkog reprezentativca Tomaša Satoranskog.

Može se već reći da će ovaj potez ući u konkurenciju najboljih zakucavanja sezone u španskoj ligi, a to što je delo jednog plejmejkera, daje mu još više na značaju.

Međutim, Barselona je u ovim momntima debelo zaostajala za večitim rivalom budući da je na 03:40 do kraja meča gubila čak 14 razlike, pa se, jasno, uvukla nervoza u redove ekipe iz Katalonije. Satoranski je tokom napada Real Madrida koji je prethodio ovom napadu Barse, imao jednu vrstu ispada kada je Čehu itekako progledano kroz prste, dok već u sledećem napadu nije.

Nakon ovog zakucavanja, agresivno je dobacio nešto Vinsentu Poarijeu preko kojeg je zapravo i napravio ovaj sjajan potez, pa sudije definitivno nisu više želele da ga tolerišu. 

Zaradio je isključujuću tehničku grešku i ostavio ekipu sa još minimalnijim šansama da do kraja susreta napravi veliki preokret.

 

 

 

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading