NEMA TAVARESA, NEMA PROBLEMA Real opet bolji od Barselone
EPA/ Kiko Huesca

Španski večiti rivali su se sastali po drugi put od starta nove sezone, nakon što su prvi duel odigrali u polufinalu Superkupa Španije, gde je ekipa Ćus Matea takođe bila bolja, a posle i osvojila turnir.

Real je ovaj meč igrao bez najboljeg centra Edija Tavaresa, pa se u njegovom odsustvu istakao Vinsent Porije koji je postigao 22 poena i zabeležio osam skokova. Odličnu partiju je pružio i Fakundo Kampaco postigavši 17 poena i podelivši pet asistencija. Musa je dodao 13 poena i takođe pet asistencija.

U redovima Barselone istakao se Darijo Brizuela sa 14 poena, a dobri su bili Nikolas Laprovitola sa 12 i Rokas Jokubaitisa sa 10 poena. Nikola Kalinić je za oko 20 minuta ubacio osam poena i uhvatio samo četiri skoka.

Kroz ceo meč vodio je kraljevski klub, dominirajući u svim igračkim stavkama. Ova pobeda ostavlja Real na prvoj poziciji, dok je Barsa zabeležila prvi poraz.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading