U ZVEZDI JE POKAZAO ŠTA ZNA Košarkaš Reala oduševljen povratkom Kampaca
Foto: Privatna arhiva/KK Crvena zvezda

Centar Real Madrida Vinsant Poarje smatra da je dolazak Fakunda Kampaca u Real Madrid dovoljan da nadoknadi sve odlaske koji su se dogodili tokom ovog leta.

-Sigurno. On je sjajan igrač, uvek je bio. To je pokazao u NBA ligi, a sada je u Real Madridu. On sve zna pošto je godinama ovde. A to je pokazao i prošle sezone sa Crvenom zvezdom. Svi ga poznaju, način na koji igra, talenat koji ima. Dobra nam je pomoć što ga imamo u timu i što smo sve konkurentniji ove sezone. Ne, jer smo prošle godine videli da smo čak i sa tri ili četiri igrača u padu i dalje zaista dobar tim, pobednički tim. Osvojili smo Evroligu bez dva-tri igrača. Dobro je, zbog stabilnosti, zadržati iste igrače. Izgubili smo četiri igrača, ali smo dobili Kampaca, mislim da je to dobro za stabilnost tima. Sve može da se desi u sezoni, ali sada se ne plašim ničega. Videćemo ko je najbolji tim u Evropi.

Okosnicu tima godinama čine iskusni veterani, koji su, na kraju krajeva, ponovo doneli Realu titulu šampiona Evrope. Poarje smatra da su to ključni igrači tima iz Madrida godinama.

-Znamo da stari momci, dvojica Serhija i Rudi, već dugo nose dres Real Madrida. Oni znaju šta znači pobediti. Oni donose konkurentnost i pobednički mentalitet. To je najvažnije u timu. Oni su osnova tima. Svi ih tražimo. I pozitivno je imati sjajan tim svake godine, zadržavajući ključne igrače.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading