Mundobasket
Foto: Promo/FIBA

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Mundobasketa, pošto su veoma ubedljivo savladali Litvaniju sa 87:68, čime su došli i na korak od plasmana na Olimpijske igre, pošto su im potrebne još dve stvari da se poklope. 

- Odlična utakmica, pokazali smo šta umemo, bili smo dobri kad je najbitnije. Od starta smo osetili kako igraju, znali smo šta nam treba.

- Bili smo spremni. Baš smo znali šta želimo, pokazali smo šta želimo, odradili smo ono što je trener tražio od nas.

PORUKA OD KOJE ZASTAJE DAH Bogdanović razbio Litvance, pa otkrio šta im je Simanić rekao pre meča: Čim se probudio, uradio je nešto što će se pamtiti

Potom je Nikola Jović proslavio i sa novinarima koji su se tu našli, a komentarisao je i Borišu Simanića, koji je izgubio bubreg.

- Sjajan, pokazali smo koliko možemo da igramo i koliko smo zajedno, pokazali smo u odbrani, svi su videli, mnogo mi je drago zbog svih momaka. Ovo je bilo i za Borišu koji nam je poslao poruku pred utakmicu, prvi put, želimo da se oporavi i da se vrati na teren, stvarno ga volimo kao brata.

- Ostali smo zajedno, ja sam znao, moglo je da se vidi posle te utakmice sa Italijom da nije maksimum, pokazali smo koliko možemo. Bićemo još bolji, spremićemo se dobro, imaćemo valjda Marinkovića tamo i sve će biti u redu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading